I kan trygt have det sjovt

COVID-19 information til skoler

På Experimentarium passer vi godt på hinanden. Derfor har vi indført en række tiltag, der gør det trygt at have det sjovt. Få overblikket her.

Det skal både være sjovt og trygt at besøge Experimentarium. Vi har indført nogle ændringer i den måde, I plejer at besøge os på. så du og din klasse med sikkerhed får en fænomenal og lærerig oplevelse med med aha-oplevelser for alle sanser.

Book skolebesøget på forhånd

Du skal fortsat booke klassens besøg på forhånd i webshoppen, hvor du samtidig kan købe skolebilletterne. På den måde kan vi bedst holde styr på, at vi ikke er for mange i huset af gangen.

Læs mere om skolebooking

Alle på 15 år og derover skal vise coronapas

Du kan få dit coronapas enten ved at dowloade app’en ‘Coronapas’ på telefonen, eller ved at printe passet fra sundhed.dk. Dit coronapas gælder:

  • Hvis du er fuldt vaccineret, eller fra 14 dage efter man har modtaget det første vaccinestik.
  • Hvis du har været smittet med coronavirus indenfor de seneste seks måneder.
  • Hvis du kan fremvise en negativ PCR-test, der er højest 96 timer gammel, eller en negativ hurtigtest, der er højest 72 timer gammel.

Vi har brug for din hjælp

Som lærer har vi brug for din hjælp til at huske eleverne på at holde afstand og være grundige med hygiejne og brug af håndsprit. Der er afspritningsautomater ved alle indgange til udstillingsområder.

Husk at holde afstand

Med vores næsten 11.000 m2 udstillinger har vi rigtig meget plads til din klasse – faktisk væsentligt mere end, hvad myndighederne anbefaler. Derfor vil der altid være god plads til oplevelser og sjov læring i alle Experimentariums oplevelsesområder.

Skal jeg bære mundbind eller visir?

Nej, men vi opfordrer stadig til at holde afstand og spritte hænder ved en af vores mange spritdispensere.

Vi guider dig ved ankomst

Vi har ensrettet ind- og udgange i forhallen, så den ene svingdør er indgang, og den anden er udgang. Når I ankommer til forhallen, bliver I guidet til billetscanningen ved Experimentariums butik.

Spis madpakker i picnicområderne

Spis jeres madpakker i picnicområderne på 1. etage ved spisestedet SMASK, i Madparken ved Miniverset i Stuen og på Tagterrassen.

Enkelte udstillingsområder og aktiviteter er lukket

Den Interaktive Biograf er lukket, og fordi vi har skruet op for rengøringen, vil I måske opleve, at en udstilling kortvarigt bliver lukket for at blive rengjort.

Vores personale er uddannet til at kunne hjælpe

Alle vores dygtige piloter er særligt uddannede til at kunne passe på jer. Lyt derfor til deres råd og vejledning og spørg løs hvis du er i tvivl om noget.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål inden jeres besøg, er du også velkommen til at skrive til os på info@experimentarium.dk

Læs også: FAQ om skolebesøg