Sådan oplever du Experimentarium efter genåbningen

Besøg skal bookes på forhånd, masser af afspritningsautomater og hyppig rengøring er med til at skabe rammerne om et trygt Experimentariumbesøg. Få overblikket her.

God plads til leg og læring

Med vores næsten 11.000 m2 udstillinger har vi rigtig meget plads – faktisk mere end myndighederne anbefaler.

Derfor vil der altid være god plads til leg, oplevelse og sjov læring i alle Experimentariums områder – samtidig med, at det er helt trygt.

Vores dygtige og specialuddannede piloter vil også være til stede og hjælpe jer med at bruge vores mange kvadratmeter – tag godt imod deres vejledning, når I leger i udstillingerne, og spørg dem, hvis I er i tvivl om noget.

Oplev Experimentarium – på en lidt ny måde

Det skal være sjovt at besøge Experimentarium, og du skal også føle dig tryg. Derfor har vi lavet nogle ændringer i forhold til den måde, som du plejer at besøge os på. Vi har gjort vores bedste for, at I vil få en sjov, finurlig og lærerig oplevelse hos os –  i trygge omgivelser.

Book besøget og køb billetten på experimentarium.dk

For at sikre, at der er god plads til alle, skal I booke en dag og købe billet i Experimentariums webshop.

Har I årskort, skal I også vælge dag og booke jeres besøg på forhånd.

Ankomst i forhallen

For at overholde kravet om 1 meters afstand mellem gæster, har vi valgt at ensrette ind- og udgange i forhallen, så den ene svingdør er indgang, og den anden er udgang.

Når I ankommer til forhallen, vil I blive guidet til billetscanningen ved Experimentariums butik. Vejen vil være mærket med afstandsmærkater.

Her får du scannet din billet, hvorefter du kan gå ind i Experimentariums forhal, hvor du har mulighed for at bruge garderobe, toiletter og så videre –  som du er vant til.

Rengøringen er skruet i vejret – og vi følger myndighedernes anbefalinger

Vi er altid meget omhyggelige med rengøring på Experimentarium, men i denne periode er vi endnu mere grundige. Måske vil du derfor opleve, at nogle af vores udstillinger kortvarigt bliver lukket under dit besøg for at blive rengjort.

Derudover vil der være spritdispensere ved alle indgange til udstillingsområder, og toiletter og fælles arealer bliver også rengjort ekstra ofte.

Enkelte udstillingsområder og aktiviteter er lukket eller ændret

De øgede krav til afstand og hygiejne gør, at vi er nødt til midlertidigt at lukke eller ændre enkelte af vores aktiviteter.

Vi ved, at det er udstillinger og aktiviteter, som mange af jer holder af, men da jeres sikkerhed er vores første prioritet, har vi taget denne beslutning. Vi håber på snart at kunne åbne udstillingerne igen – følg med på vores Facebookside og i vores nyhedsbrev.

Den Interaktive Biograf er lukket, og det samme er Musiktunnellen på Tagterrassen. Sansetunnelen er åben, men adgang til den vil være lidt anderledes, da I vil blive ledt uden om den mørke tunnel i starten. Denne del vil være lukket.

Alle skoleværksteder, demonstrationer, shows, dissektioner og andre aktiviteter er i øjeblikket lukket.

2500 m2 tagterrasse med fantastisk udsigt

Til gengæld kan du nyde vores fantastiske Interaktive Tag, hvor du både kan slappe af, nyde udsigten over byens tage og prøve kræfter med sjove lege til krop og knop.

SMASK og Picnic-området

Spisestedet SMASK indretter sig efter gældende retningslinjer for restaurationsbranchen med hensyn til afstand mellem bordene, højst grupper på 10 personer, mulighed for at I kan spritte hænder osv.

SMASK tilbyder fra starten deres grab’n’go menukort (bestående af sandwich, salat, pølsehorn, kager med mere), mens SMASK-folkene venter lidt endnu med de varme retter. Til gengæld er softicemaskinen åben.

Vores personale er uddannet til at kunne hjælpe dig

Alle vores dygtige kolleger er særlig uddannet til at kunne passe på jer. Lyt derfor til deres råd og vejledning, når du besøger os, og kontakt dem endelig, hvis du har spørgsmål omkring vores nye retningslinjer eller spørgsmål til udstillingerne.

Vi har virkelig savnet jeres besøg, glæde og energi, så vi står alle klar til at give jer en god og tryg oplevelse og dele vores viden med jer.

Vi har også brug for din hjælp

Vi har brug for din hjælp, og opfordrer dig derfor til at være grundig med hygiejne og brug af håndsprit.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at skrive til os på info@experimentarium.dk og via vores Facebook-side.

Se mere