Bølgetoppen

er du nys gerrig?

Vi søger chef til udvikling af OPLEVELSER

Du bliver den ene af tre chefer i OPLEVELSER - det samlede team, som udvikler, bygger og formidler Experimentariums oplevelser. Spoiler alert: Det her bliver dit livs bedste job!

Du kommer til at spille en hovedrolle i et tigerspring fremad for en af Danmarks førende og mest elskede attraktioner. Det bliver dit privilegie at lede og sætte retning for et team af ekstremt dygtige, originale og erfarne udstillingsudviklere, projektledere, designere og håndværkere. Du bliver en del af en ledelse, der arbejder stærkt sammen og hjælper hinanden til alles bedste.

Du er helt sikkert allerede ved at lede efter dit CV! Men du ved, at du hellere må læse det hele igennem!

Experimentarium har fået vokseværk

VOKSEVÆRKET er strategien, der sætter retningen for Experimentarium de næste 5 år. Barren er sat både højt og realistisk!

Målsætningen er, at Experimentarium skal være landsdækkende gennem digitale og fysiske oplevelser.  Vi skal gøre det, Experimentarium gør bedst, men på nye måder og med nye, spændende legekammerater.

Vi er allerede godt i gang med at støbe kugler og sætte flueben ved de første wins! Men vi mangler dig på holdet!

Du er den rigtige til jobbet fordi…

Du er legende, nysgerrig og modig! Du er autentisk, empatisk og oprigtig interesseret i mennesker.

Du brænder for at skabe spektakulære oplevelser, som man bare VIL opleve – og have mere af! Du kan komme fra kultur- og oplevelsesbranchen, fra eventbranchen, fra arkitektur eller noget helt fjerde. Måske har du ligefrem konkret erfaring med formidling af naturvidenskab, teknologi og bæredygtighed.

Du er en god leder! Du kan sætte retning og opstille klare mål, men også lede sammen med andre og uddelegere beslutningskompetence. Du er samtidig en inspirerende problemløser, som er hurtig til at identificere og løse udfordringer.

Og så har du…

  • erfaring med at lede kreative teams og projektledere og skabe rum for medledelse
  • erfaring med at udvikle interaktive oplevelser
  • indgående kendskab til brugeradfærd, gæsterejser og målgruppen børn 1-12 år
  • stort overblik og erfaring i at overskue mange opgaver samtidig
  • indsigt i ressource-, program- og budgetstyring
  • erfaring med at realisere strategier i en organisation
  • forståelse for kommunikation og formidling – såvel internt som eksternt

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt adm. direktør Kim Gladstone Herlev på tlf. 22 87 07 93.

Ansøgningsfrist er 14. juni, men samtaler afholdes løbende, så send os gerne din ansøgning allerede i dag til oplevelser@experimentarium.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Foto: Adam Mørk

Om Experimentarium

Experimentarium blev i 2018 kåret af TIME MAGAZINE som en af verdens 100 bedste og mest innovative oplevelsessteder. Experimentarium samler børn og voksne om overraskende og engagerende oplevelser, der har kraft til at skabe forandring i den enkelte og i verden. Experimentarium er en erhvervsdrivende fond (non-profit) med 170 medarbejdere. De samlede indtægter fra Experimentarium aktiviteter bidrager under ét til Experimentariums formål og indsatser for at vække børn og unges nysgerrighed for naturvidenskab, teknologi og bæredygtighed.

Læs mere på www.experimentarium.dk. Følg Experimentarium på FacebookInstagram og LinkedIn