Er din hjerne ude af form eller en bodybuilder? Kunne du blive hurtigere til at lære, dygtigere til at huske eller bedre til at koncentrere dig? Akkurat som kroppen har hjernen brug for at gå i fitnesscenter og blive brugt og udfordret. Særudstilling HJERNEN bliver første skridt i dit nye hjernetræningsprogram. Helt uden sved på panden.

Prøv bl.a. en simuleret hjernescanner, drik vores 'drugdancer' fuld, bliv udfordret i hjernespil, test din hukommelse og koncentrationsevne, leg hjernekirurg eller slap af med musik og farver.

Udstillingen kan opleves til og med d. 15. maj 2016.

Intro

Armbånd som guide

HJERNEN er en 'personlig' udstilling med et guidesystem, som kan guide dig igennem dine personlige styrker og svagheder. Når du tjekker ind på Experimentarium City, får du et armbånd med chip, som du linker til din mailadresse. Herefter vil dine testresultater fra udstillingen blive registreret og gemt på en personlig hjemmeside, som kun du og din familie har adgang til. Check-in ved ankomsten eller hjemmefra.

For at kunne bruge armbåndet skal du have din mailadresse knyttet til den. Det kan du både gøre, når du ankommer til Experimentarium City eller hjemmefra. Fordele ved at anvende check-in hjemmefra:

  • Du sparer tid ved 'HJERNEN check-in' på Experimentarium City
  • Du kan tyvstarte hjerne-træningen hjemmefra med forskellige sjove spørgsmål og opgaver, som kan forberede dig til besøget.
  • Du kan printe din individuelle guidede tur ud og tage arket med på Experimentarium City, og det gør arbejdet med udstillingen mere overskueligt.

» Check-in nu

» Start hjernetræningen allerede nu med sjove øvelser.

» Bliv ”medlem” af fitnesscenteret for hjernetræning!

Head

Nyhedsbrev

» Tilmeld dig her