Fysikkens love hjælper dig i Pokémon GO

Er du bidt af at jage lommemonstre i Pokémon GO? - Det er vi! Her er et par tips, der får dig til at stige hurtigere i level.

Fysikkens love hjælper dig i Pokémon GO

Pokémon GO er på kort tid blevet det mest downloadede mobilspil nogensinde med mindst 50 millioner brugere på verdensplan.

Her på Experimentarium er vi ret vilde med at jagte små digitale lommemonstre, og vi bringer her en stribe pokétips i den lidt nørdede ende.

1) Udvikl dine Pokémons – men på det rigtige tidspunkt!

Du får en masse XP for at udvikle Pokémons og ved at få nye Pokémons i dit pokedex. Vent derfor med at udvikle (“evolve”) en Pokémon, til du kan udvikle flere (fx Pidgeys, som findes i stort tal overalt).

Brug et lucky egg inden du laver en masse udviklinger på en gang – du får nemlig dobbelt XP når du har taget et lucky egg. Hvis du ikke har et lucky egg, så vent med at lave udviklinger, til du har fået et – ved mange stigninger i level får man et lucky egg.

Det myldrer med Pokémons ved Experimentariums Pokéstop i Hellerup.

Det myldrer med Pokémons ved Experimentariums Pokéstop i Hellerup.

2) Fysikkens love hjælper dig

Hvis du gerne vil vide, hvilken type angreb der er gode mod hvilke Pokémons, kan din viden om fysikkens love ofte hjælpe. Hvorfor tror du fx, at electric angreb er gode mod watertype Pokémons?

Pokémonernes elementer tæller med i kampe. En vand-Pokémon vil formentlig vinde over en ild-Pokémon, hvis de har samme antal combat points (CP).

3) Få mest muligt ud af Pokéstops

Pokéstops er de blå flyvende kasser, der dukker op indimellem, når du bevæger dig rundt. Pokéstop er vigtige for her kan du tanke Pokéballs, og når du når level 5 og derover giver de dig også andre nyttige remedier, såsom potions og berries, som kan hjælpe dig i din jagt.

Når du har tømt et Pokéstop for guf, kan du passende tage dig et lille hvil i din jagt: Efter ca. 10 min er Pokéstoppet nemlig ladt op og klart igen.

4) Vælg selv, hvad din Eevee skal udvikles til

Giv din Eevee navnet Sparky for at udvikle Jolteon, Rainer for Vapoeron og Pyro for Flareon (Fun fact: Navnene stammer fra Pokémon-afsnittet “The Battling Eevee Brothers”)

Har du brug for flere tips og hjælp til Pokémon GO, er der masser af hjælp at hente på sider som fx Bulbapedia.

Og er du først lige gået igang med at jagte lommemonstre på gader og stræder, er der her en fin begynder-guide til Pokémon GO.

God jagt! – og husk at se dig for…

Se mere