Køb en samlet pakkekalender på Experimentarium

hjerner nes tid

Køb din pakkekalender i Experimentariums butik

Nu er det jul igen: Julen er både hjerternes og hjernernes tid på Experimentarium. Glæd en ven med en færdig pakkekalender fuld af opfindsomme gaver fra vores butik.

December nærmer sig med hastige skridt, og det er på høje tid at tænke på pakkekalender til store og små.

Her på Experimentarium har vi gjort det nemt for dig, så du ikke skal spæne rundt og finde 24 gaver til en pakkekalender. Vi har udvalgt en stribe sjove og opfindsomme gaver og fordelt dem på to finurlige pakkekalendere i to forskellige prisklasser.

Se udvalget nedenfor og bestil med det samme i webshoppen – eller kig forbi Experimentariums butik (du kan godt besøge butikken uden billet til Experimentarium).

 

Pakkekalender med 24 små finurlige gaver

Pris: 500 kr

Gaverne spænder vidt og bredt fra spiselige orme til magnetsten. Så der er noget for enhver smag, og 24 gaver der kan imponere og inspirere helt indtil den 24. december.

Pakkekalenderen indeholder bl.a. en mini Rubiksterning, Moon Ball hoppebold, sæbebobler, spiselige orme, en mini slinky og et vendespil.

Se pakkekalenderens fulde indhold ved at klikke herunder.

 

Pakkekalender med 24 lidt større, finurlige gaver

Pris: 1200 kr

Gaverne i denne pakkekalender spænder ligeledes bredt. I pakkekalenderen finder du alt fra farveblyanter til et gro selv krystaltræ og en række andre seje eksperimenter. Der er helt sikkert noget for alle, og masser at give sig i kast med, mens vi tæller ned til den 24. december.

Pakkekalenderen indeholder bl.a. en ballonbil, citron-ur, Buddha Board, IQ-test, magnetsten, glitterlampe, pin art og et saml selv kaleidoskop.

Se pakkekalenderens fulde indhold ved at klikke herunder.

Se mere