Foto: Anders Bruun

det bobler over

Stor sæbeboblefestival på Experimentarium

I november bobler det helt over på Experimentarium, når den amerikanske sæbeboble-guru Tom Noddy står i spidsen for den store sæbeboblefestival.

Enorme bobler, bittesmå bobler, bobler inden i bobler, firkantede bobler, bobler, der kan opleves indefra, frosne bobler og eksplosive bobler.

Sæbeboblefestival på Experimentarium er en klassiker, og 4.-12. november 2017 genopstår den i det nye Experimentarium – større end nogensinde.

Tom Noddy

Sæbeboble-legenden Tom Noddy kan gøre de utroligste ting med sæbebobler.

Sæbeboblelegenden Tom Noddy

I kan blandt andet opleve den amerikanske sæbeboble-legende Tom Noddy, der puster liv og form i sæbeboblevandet.

Tom Noddy har rejst jorden rundt flere gange med sit ’Bubble Magic Show’, som under Experimentariums sæbeboblefestival kan opleves flere gange dagligt.

Fænomenalt Sæbebobleshow

Hvem drømmer ikke om at blæse en gigantisk sæbeboble, der også kan eksplodere? I det helt nye Sæbebobleshow tager vores piloter jer med ud i sæbeboblernes fascinerende ekstremer. Boblerne bliver større og større og antager de særeste former og farver.

Sæbebobleshowet kan opleves dagligt under sæbeboblefestivalen.

Experimentarium bliver ét stort ’bobleri’

Hele Experimentarium bobler over under hele festivalen, og I får masser af muligheder for selv at eksperimentere med bobler.

I bliver introduceret til sæbeboblernes overraskende videnskab og kan selv eksperimentere med sæbeboblernes farver, former og holdbarhed i små pop-up-workshops.

Foto: Adam Mørk

Området under Helix-trappen bliver scene for et boblende “tak for idag”. Foto: Adam Mørk

Massebobleri ved Helix-trappen

Hver dag ved lukketid samles vi under den enorme, kobberbeklædte Helix-trappe og siger et stort, boblende farvel, mens luften fyldes med tusindvis af smukke sæbebobler. Og måske lykkes vi med at blæse verdens største sæbeboble?

Men husk at minde hinanden om sæbebobleregel nr.1: Pop kun dine egne bobler. Så er der ingen, der bliver uvenner!

Vis os dine bobler

Ingen har nogensinde blæst en grim sæbeboble – men nogle sæbebobler er mere vellykkede og dekorative end andre.

Vi vil rigtig gerne se dit bedste sæbeboblefoto eller en video med et særlig fedt boble-trick.

Del dine bobleskud med os på Instagram og giv dem hashtag #bobleriet. Så samler vi sammen og viser dem her på siden – og når sæbeboblefestivalen er slut, kårer vi de bedste.

Mere om boblerier