Kom og leg med os

Experimentarium søger kommerciel chef

Vil du være med til at videreudvikle en attraktion i verdensklasse? Og er du klar til at tage ansvar for vores kommercielle indsatser? Så skynd dig at søge stillingen som kommerciel chef.

Vil du være med til at videreudvikle en attraktion i verdensklasse? Og er du klar til at tage ansvar for vores kommercielle indsatser?

”Experimentarium er en helt særlig arbejdsplads. For vi lever af at skabe en unik oplevelse for vores gæster og brænder for at øge interessen for naturvidenskab og teknologi. Og ligesom vores udstillinger er helt unikke – så er dit kommercielle DNA det også,” siger administrerende direktør Kim Gladstone Herlev.

Få indflydelse på hele Danmarks Experimentarium

Som kommerciel chef får du ansvar for at videreudvikle et kommercielt team og vores øvrige salgsfunktioner (B2B, butik og restaurant). Du brænder for at gå forrest og motivere dine medarbejdere, og du har rigtig god fornemmelse for fællesskabet og det gode samarbejde. Du bliver en del af en ledelse, der arbejder tæt sammen og tager vigtige operationelle og strategiske beslutninger.

Stillingen

Experimentarium søger en visionær kommerciel chef, der skal sikre udfoldelsen af Experimentariums kommercielle potentiale indenfor B2B samt bidrage til den kommercielle videreudvikling af et oplevelsescenter i verdensklasse. Stillingen er desuden en nøgleposition i forhold til at fostre et tværgående kommercielt samarbejde.

Hovedopgaven for den kommende chef bliver at videreudvikle en stærk kommercielt orienteret afdeling samt identificere, udvikle og implementere nye cutting edge forretningskoncepter.

Den kommercielle chef indgår som en aktiv og engageret del af Experimentariums ledelse og får ansvaret for butik, webshop og entré, møder og konferencer, udlejning, forpagtning af café og restaurant, parkering og andre kommercielle aktiviteter.

Desuden omfatter ansvarsområderne bl.a.:

 • Ansvar for at udvikle Experimentariums kommercielle strategi for nye forretningsområder som en del af Experimentariums vision for fremtiden.
 • Udarbejdelse af business cases for nye forretningsmuligheder i samarbejde med teamet og økonomiafdelingen.
 • Videreudvikle bestående salgsfunktioner (B2B, butik og restaurant)
 • Key Account Management af Experimentariums kommercielle samarbejdspartnere og interessenter.
 • Opbygge og vedligeholde fagligt relevant og kommercielt netværk samt bruge det strategisk.

Om dig

Det er afgørende for os, at du går forrest og motiverer dine medarbejdere, og at du prioriterer fællesskabet og det gode samarbejde på tværs af hele huset højt.

Det er vigtigt, at du er

 • En fremsynet leder, der kan skabe sammenhæng, energi og momentum i dit ansvarsområde og i samarbejdet på tværs af afdelinger.
 • Team-orienteret og åben med en motiverende ledelsesstil, og at du viser tillid under ansvar.
 • Visionær og resultatorienteret, tager initiativ til nyskabende aktiviteter og kan tænke ”ud af boksen”.
 • Strategisk og kommercielt nytænkende i forhold til videreudvikling af forretningen med respekt for Experimentariums DNA, økonomiske afsæt og værdier.
 • Digitalt indstillet og har indsigt i gæsteservice.
 • Erfaren fra en lignende stilling og har skabt positive resultater – gerne i beslægtet branche.
 • God til at bygge relationer og har et stort netværk.

Den kommercielle afdeling har p.t. fem faste og 20 timelønnede medarbejdere.

Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest den 5. oktober 2022 via linket ”Søg jobbet online” på Jobindex. Vi vurderer ansøgere løbende og forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se mere