Den gode idé

Nu kan du komme til Lærernes Innovationsdag på Experimentarium

6. februar 2020 inviterer Experimentarium dig som lærer til Lærernes Innovationsdag - den årlige forkælelsesdag, hvor du får inspiration til din undervisning i innovation. Årets tema er Bæredygtighed, og tilmeldingen er nu åben!

Hvordan kan du som lærer arbejde med innovation og entreprenørskab? Hvad er kreativitet egentlig? Og hvordan arbejder hjernen, når den er kreativ?

Det er blot nogle af de spørgsmål, du kan få svar på, når du deltager i Lærernes Innovationsdag på Experimentarium den 6. februar 2020.

Lærernes Innovationsdag afholdes i år for 5. gang og er en forkælelsesdag med inspirerende oplæg og workshops, der hjælper dig som lærer til at arbejde med innovation, og hvor du vil opleve, at det faktisk er let at arbejde med kreativitet.

Glæd dig til en både inspirerende og sjov dag på Experimentarium, hvor temaet, vi tager udgangspunkt i, er Bæredygtighed.

Kreativitet kan trænes!

Får du de bedste idéer i badet eller på løbeturen? Og har du nogensinde ønsket, at du kunne flytte den kreativitet til klasseværelset, men at lyset aldrig rigtig kom til dig?

Kreativitet kan trænes og motioneres, ligesom resten af hjernen, og på Lærernes Innovationsdag får du inspiration til, hvordan du kan træne med dine elever.

Lærernes Innovationsdag peger frem mod Skolernes Innovationsdag, som vi afholder over hele landet den sidste fredag inden påskeferien.

På Skolernes Innovationsdag afholder vi også en særlig event på Experimentarium, og deltager du på Lærernes Innovationsdag, kommer du først i køen til at tilmelde din klasse til eventen på Experimentarium. Det får du mere at vide om, når du har tilmeldt dig.

Dagens program

Du vil som lærer blive klogere på processerne bag innovation og få værktøjer til at få gode ideer. Der vil være masser af inspiration til at træne hjerne – både for dig selv og sammen med dine elever.

  • 13.30 Ankomst og forfriskninger
  • 14.00 Velkomst på Store Scene ved Experimentarium og goodiebags
  • 14.15 Oplæg og aktiviteter ved Nanna Inie, Industrial Postdoc, Lix Technologies
  • 15.00 Spørgsmål
  • 15.15 Forfriskning i forhal og besøg i OL-udstill.
  • 15.45 Oplæg og aktiviteter ved Nicolai Seest, Co-founder af &LEARNING
  • 16.45 Spørgsmål, opsamling og afslutning
  • 17.00 Tak for i dag

Oplægsholdere

Nanna Inie

Nanna Inie er PhD og erhvervspostdoc for Lix Technologies og IT Universitetet i København. Hun forsker i digitale værktøjers indflydelse på menneskers måde at organisere idéer og information på. Hun har desuden startet TEDxAarhus.


Nicolai Seest

Tidligere formand for Dansk Iværksætter Forening. Har udviklet og arbejder med Aktion Verdensmål, hvor undervisere udvikler og gennemfører flerfaglige læringsforløb, hvor elever frembringer innovative løsninger til FNs 17 Verdensmål.

 

Tilmeld dig Lærernes Innovationsdag

Her kan du tilmelde dig Lærernes Innovationsdag. Bemærk, at vi har et begrænset antal pladser, og tilmelding er først til mølle. Din tilmelding er først gældende, når du modtager en bekræftelse fra os.

Lærernes Innovationsdag er støttet af

Mere nyt til skolerne