Konkurrencen er udskudt til 2021

Skab fremtidens Olympiske Lege og vind idrætsgear for 20.000 kroner

I Experimentariums og Skole OLs konkurrence kan du og dine elever komme med jeres bud på fremtidens olympiske og paralympiske lege og vinde idrætsudstyr for 20.000 kroner.

Vi gør opmærksom på at konkurrencen er udskudt til 2021!

Skal OL være bæredygtigt i fremtiden? Skal gaming være en disciplin? Hvordan skal fremtidens idrætsdiscipliner se ud? Og skal åbningsceremonien foregå 100 forskellige steder i verden?

Det er nogle af de spørgsmål, dine elever kan tage stilling til, når klassen deltager i konkurrencen Fremtidens Lege.

Skab jeres eget OL

Konkurrencen er et helt nyt samarbejde mellem Skole OL og Experimentarium og bliver skudt i gang i december 2019 som en del af optakten til Olympiske og Paralympiske lege i Tokyo.

Med konkurrencen inviterer Skole OL og Experimentarium alle skoleklasser fra 4. – 8. klassetrin til at arbejde med De Olympiske Lege, både som kulturelt, historisk og samfundsmæssigt fænomen.

For at klæde eleverne på til konkurrencen har Experimentarium og Skole OL udviklet et særligt undervisningsmateriale og en række refleksionsspørgsmål, som klassen kan arbejde med.

Sådan deltager I

Arbejdet munder ud i, at eleverne skal producere en lille videofilm, hvor de formidler deres på bud på Fremtidens Lege. Videofilmen er konkurrencebidraget, som uploades på konkurrencehjemmesiden.

Her præsenterer eleverne deres ide og video for dommerne, og den endelige vinder kåres og belønnes med et gavekort på 20.000 til idrætsudstyr til skolen.

Skolematerialet, konkurrenceregler og inspiration kan hentes på konkurrencens hjemmeside fremtidenslege.dk.

Læs mere og deltag på fremtidenslege.dk.

Mere nyt til skoler