Det bobler over

Tag eleverne med på sæbeboblefestival

4.-12. november bobler det helt over på Experimentarium, når sæbeboble-guruen Tom Noddy står i spidsen for et væld af boblende aktiviteter på den store sæbeboblefestival. Se her, hvad I kan glæde jer til.

Sæbeboblefestival på Experimentarium er en klassiker, og nu danner det totalt-renoverede nye Experimentarium ramme om 2017-udgaven af festivalen, der finder sted den 4.-12. november 2017.

Sæbeboblelegenden Tom Noddy

Du og dine elever kan godt glæde jer til et væld af bobleaktiviteter i verdensklasse, ført an af den amerikanske sæbeboblelegende Tom Noddy, der puster liv og form i sæbeboblevandet.

Tom Noddy har rejst jorden rundt flere gange med sit ’Bubble Magic Show’, som kan opleves flere gange dagligt under sæbeboblefestivalen.

 Fænomenalt Sæbebobleshow

Hvem drømmer ikke om at blæse en gigantisk sæbeboble, der også kan eksplodere? I det helt nye Sæbebobleshow tager vores piloter jer med ud i sæbeboblernes fascinerende ekstremer. Boblerne bliver større og større og antager de særeste former og farver.

Sæbebobleshowet kan opleves dagligt under sæbeboblefestivalen.

Frosne, syltede og skubbede bobler

Hele Experimentarium bobler over under hele festivalen, og I får masser af muligheder for selv at eksperimentere med bobler.

I bliver introduceret til sæbeboblernes overraskende videnskab og kan selv eksperimentere med sæbeboblernes farver, former og holdbarhed i små pop-up-workshops.

I kan være med til at redde boblerne og se dem blive både skubbet, syltet og sågar frosset!

I kan prøve at være inde i en sæbeboble og se, hvor mange I kan klemme jer sammen i “sæbeboblen indefra”.

Vi vil se jeres boble-billeder

Del klassens boblebilleder med os og Experimentariums øvrige gæster: Del på dem Instagram med #minebobler. I slutningen af festivalen kårer vi de bedste billeder.

Fænomenale finaleboblerier ved Helix-trappen

Hver dag ved lukketid samles vi under den enorme, kobberbeklædte Helix-trappe og siger et stort, boblende farvel, mens luften fyldes med tusindvis af smukke sæbebobler.

Og måske lykkes vi med at slå rekorden og blæse verdens største sæbeboble?

Men husk at minde eleverne om sæbebobleregel nr.1: Pop kun dine egne bobler. Så er der ingen, der bliver uvenner!

Følg løbende dagens program på Experimentarium, som du finder her.

Vi glæder os til at se jer til Experimentariums sæbeboblefestival: Køb jeres skolebilletter her.

Se vores lærervejledning til Boblerier.

Læs også