Ecsite konference og åbent hus

Ecsite konfe rence

Ecsite på Experimentarium

Den første uge af juni danner Experimentarium rammerne for den internationale science konference Ecsite. Ecsite er en international netværksorganisation, der har til formål at inspirere mennesker gennem naturvidenskab og teknologi.

Ecsite blev grundlagt i 1989 af 23 europæiske organisationer, og den første konference blev afholdt i 1990. Det er således 30 år siden Ecsite så dagens lys, og det er derfor også i år Ecsite fejrer 30 års jubilæum.

Det sker på Experimentarium, hvor årets konference har titlen ”Pushing Boundaries”, netop fordi Experimentarium gerne vil sætte fokus på, at det kun er ved at skubbe til grænserne, at vi udvider vores horisont og giver plads til kreativitet og udvikling. Flere af oplægsholderne på den 5 dage lange konference har valgt at holde oplæg i udstillingerne og bruge dem aktivt, netop for at bryde de mere traditionelle oplægsformer.

Ecsite konference på Experimentarium

Konferencen overordnede formål er at sprede gode idéer og at få organisationerne til at netværke på tværs af landegrænser og på den måde muliggøre flere fremtidige samarbejder.

Konferencen består af en prækonference med daglige workshops efterfulgt af hovedkonferencen med mere end 40 aktiviteter og oplæg.

Konferencens tætpakkede program kulminerer fredag aften med Nocturne. En aften hvor Experimentarium viser alt, hvad vi kan med bl.a. en række science shows, happy hour i det 1325m2 store telt, opsat til lejligheden, åbning af vores nye udstilling Bølgetoppen på tagterrassen samt madbarer i udstillingerne og live musik.

Oplev selv Experimentarium til åbent hus

Experimentarium glæder sig til værtsskabet for en stor international konference med fokus på ”pushing boundaries”, hvor vi får mulighed for at vise, at vi som science center med møde- og konference faciliteter netop er den nyskabende og innovative samarbejdspartner til din virksomheds næste store event.

Torsdag den 12. september holder vi igen åbent hus for virksomheder, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Vil du høre mere om vores næste åbent hus arrangement, kan du kontakte os på mail eller telefon.

Kontakt

Marianne Dall Heegaard
B2B Salgsansvarlig
+45 22 73 99 33
b2b@experimentarium.dk

Mere nyt til virksomheder