Foto: Experimentarium

Foto: Experimentarium

INDIVI DUELLE MØDER

Festivalization event på Experimentarium

23. januar slår Experimentarium dørene op for årets første MPI-arrangement med fokus på, hvad der rører sig inden for nye måder at afholde møder og events på.

Mødebranchen er i høj grad begyndt at kigge efter trends fra andre typer af events, som formår at fange og engagere deres publikum på nye måder. Det handler om nye måder at tænke møder på, vidensdeling og frem for alt, hvad kan min medarbejder eller kunde tage med hjem fra endnu et møde til brug i virksomheden og hos kollegaer. Begreber som festivalization, customization, un-conference florerer.

Dette er netop udgangspunktet for årets første MPI-arrangement, der går bag scenen til dette januar event på Experimentarium med fokus på, hvad der rører sig inden for nye måder at afholde møder og events på.

Individuelle møder

Festivalization er overskriften på arrangementet, og et af de tiltag der bringer mødebranchen på forkant med udviklingen. Ligesom de store festivaler har musik i hver sin ende af spektret, små og store scener og masser af muligheder for at lave andre aktiviteter end at lytte til musik, så skal møder i dag også tilpasses forskellige behov.

Som mødedeltager vil vi ikke sidde på lige rækker og lytte til noget, andre har bestemt, hvad er. Vi vil selv vælge, hvem vi vil lytte til, hvordan vi vil sidde, om der skal være mange eller få deltagere, og hvad der skal serveres, og hvornår det skal serveres.

Vend møder på hovedet med flipped learning

De rigtige valgmuligheder og fantastiske omgivelser er klart en rigtig god start, men hvordan sikrer vi, at det faglige udbytte også bliver i top? Flipped Learning er det nye sort og har gået sin sejrsgang over hele verden.

Pia Maria Lie er publikumschef på Experimentarium og med en stærk baggrund i formidling og didatik, står hun i spidsen for konceptet, som bliver tilbudt virksomheder, når de holder møder og konferencer på Experimentarium. På MPI festivalization får vi et indblik i, hvordan Experimentarium har brugt Flipped Learning forløbene med et meget konkret udbytte.

Læs meget mere om MPI Danmark her.

Se mere