Foto: Adam Mørk

Giv Experimentarium i julegave til dine medarbejdere

Støt Experimentarium i en svær tid: Overvej at give dine kolleger og medarbejdere en fantastisk, sjov og ekstra julegave i form af fribilletter eller årskort til vores forunderlige oplevelser.

Det er ingen hemmelighed: Covid-19 krisen har været hård for Experimentarium, og økonomien er trængt. Vores drift er alene baseret på indtægter fra salg af billetter og årskort, og vi modtager hverken støtte fra stat eller kommune til vores drift.

DU og din virksomhed kan hjælpe os, så vi kan fortsætte vores arbejde for at fastholde og styrke interessen for naturvidenskab hos de unge generationer.

En ekstra julegave

Helt konkret er vores opfordring, at din virksomhed – ved at investere i fribilletter og/eller årskort til Experimentarium – vil være med til at give endnu flere danskere en naturvidenskabelig oplevelse.

Det kan være i form af en ekstra julegave til jeres ansatte eller samarbejdspartnere, som I kunne tænke jer skulle have en særlig og sjov Experimentarium-oplevelse med naturvidenskab og teknologi.

Der er selvfølgelig også andre muligheder for at støtte op om Experimentarium, og vi er altid parat til en dialog.

Vi kan desuden tilbyde en rabat ved køb af flere gange entré:

  • Ved køb af mindst 21 billetter eller årskort giver vi din virksomhed 10% rabat.
  • Ved køb af mindst 101 billetter eller årskort giver vi din virksomhed 15% rabat.
  • Ved køb af flere end 201 billetter eller årskort giver vi din virksomhed 20% rabat 

Entrépriser hos Experimentarium er:

  • Entrébillet barn: kr. 119,-
  • Entrébillet voksen:  kr. 199,-
  • Årskort barn: kr. 270,-
  • Årskort voksen: kr. 450,-

Kontakt os

Kontakt os på 50 77 89 83 eller på email: b2b@experimentarium.dk

Vi håber, vi i fællesskab kan gøre endnu flere interesserede i naturvidenskabens forunderlige verden. Danmark har brug for et sted som Experimentarium!

Experimentariums mission

Experimentarium er en erhvervsdrivende fond med et almennyttigt formål. Vores mission er at skabe interesse for naturvidenskab og teknologi i hele befolkningen – med et specielt fokus på børn og unge.

Igennem snart 30 år har vi inspireret unge til at vælge en naturvidenskabelig karrierevej, og det virker. Mange vender tilbage til os – ofte med deres egne børn – og fortæller, at deres store interesse for naturvidenskab og valget af uddannelse startede med et besøg på Experimentarium.

Det er vigtigt for samfundet, at vi fortsat kan inspirere unge til at uddanne sig indenfor naturvidenskab og teknologi. Vi håber, I har lyst til at bidrage.

Kontakt os og hør mere på 50 77 89 83 eller på email: b2b@experimentarium.dk