Foto: Anja Wolff

sikre møder

Hold finurlige og trygge møder på Experimentarium

På Experimentarium tager vi selvfølgelig forbehold for Covid-19, således at forplejningen og mødeopdækningen er foretaget i henhold til de gældende retningslinjer.

COVID-19 – restriktioner i en tid, hvor afstand er hensynsfuldhed

Plads til nærvær med afstand

Vi sørger for at dække op med den rette afstand mellem mødedeltagere i henhold til myndighedernes krav samt udluftning i mødelokalerne. Kuglepenne og blokke i mødelokalet udskiftes hver dag og teknisk udstyr sprittes af inden brug.

Endnu mere fokus på hygiejne

Der er øget rengøring i mødelokalerne og jævnlig desinficering af fælles kontaktflader og toiletter. Der er naturligvis opstillet håndspritdispensere til vores kunder, og vores medarbejdere. Plakater og skilte med myndighedernes retningslinjer hænger synligt overalt.

Mad og servering

Alt er portionsanrettet og der er mulighed for at få forplejningen serveret i grab n’ go emballage. Der vil være sprit tilgængeligt både i mødecenter og lokalet samt på serveringsbordet.

Brug af mundbind (indtil 1. januar 2021)

Alle gæster og al personale skal bære mundbind når man opholder sig i offentlige rum og bevæger sig rundt på Experimentarium, samt i mødecenteret.

Mundbind skal ikke bæres, når man som mødegæst opholder sig i eget lokale.

Mundbind skal ikke bæres, når man er siddende i Spisestedet SMASK, men skal tages på når man rejser sig fra sin siddende plads.

 

Se mere