Foto: Anja Wolff

sikre møder

Hold finurlige og trygge møder på Experimentarium

Experimentarium er åbnet igen. Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores møde- og konferencecenter.

Velkommen tilbage – vi har savnet jer!

Plads til nærvær med afstand

I den forgangne periode, hvor Experimentarium har været lukket, har vi bl.a. brugt tiden på at opgradere mødeoplevelsen for vores gæster. Vi har udarbejdet nye bordopstillinger, som sikrer minimum 1 meter mellem mødedeltagerne og 2 meter til foredragsholder.

Endnu mere fokus på hygiejne

Der er øget rengøring i mødelokalerne og jævnlig desinficering af fælles kontaktflader og toiletter. Der er naturligvis opstillet håndspritdispensere til vores kunder, og vores medarbejdere er uddannet i at overholde Sundhedsstyrelsen’s anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.

Forsamlingsforbuddet overholdes

Møde- og konferenceaktiviteterne på Experimentarium respekterer forsamlingsforbuddet, som pt. er på maksimalt 10 personer, hvilket sætter den øvre grænse uanset lokalets størrelse. Vi håber denne grænse forhøjes til 30-50 personer efter den 8. juni.

Book trygt nu

Vi anbefaler, at I allerede nu booker møder, sommerfester og julefrokoster uanset om det på nuværende tidspunkt er uvist om de kan gennemføres i forhold til de COVID-19 retningslinjer, som måtte gælde på tidspunktet for gennemførelsen. Hvis det ikke er muligt at gennemføre dit møde eller fest grundet restriktioner, kan vi til enhver tid ombooke tidspunktet eller omkostningsfrit aflyse arrangementet.

Se mere