Foto: Anja Wolff

sikre møder

Hold finurlige og trygge møder på Experimentarium

Experimentarium er åbent igen, og vi glæder os til at tage imod jer og lægge finurlige og helt Corona-sikre rammer til jeres møder og events. Kontakt os for muligheder.

Experimentarium er åbent igen efter nedlukningen, og vores fantastiske hus er det oplagte sted til jeres møder og events.

Med masser af veludstyrede mødelokaler i alle størrelser, lækker forplejning og fri adgang til vores sjove og lærerige udstillinger, er der rig mulighed for den perfekte og kreative mødedag. Kontakt os for muligheder allerede nu.

På Experimentarium skal det være trygt at have det sjovt, og vi tager naturligvis højde for de til enhver tid gældende Corona-restriktioner.

Plads til nærvær med afstand

Vi sørger for at dække op med den rette afstand mellem mødedeltagere i henhold til myndighedernes krav samt udluftning i mødelokalerne. Kuglepenne og blokke i mødelokalet udskiftes hver dag og teknisk udstyr sprittes af inden brug.

Endnu mere fokus på hygiejne

Der er øget rengøring i mødelokalerne og jævnlig desinficering af fælles kontaktflader og toiletter. Der er naturligvis opstillet håndspritdispensere til vores kunder, og vores medarbejdere. Plakater og skilte med myndighedernes retningslinjer hænger synligt overalt.

Mad og servering

Alt er portionsanrettet og der er mulighed for at få forplejningen serveret i grab n’ go emballage. Der vil være sprit tilgængeligt både i mødecenter og lokalet samt på serveringsbordet.

Se mere