Innovativ turisme til danmark

Iværk sæt teri

TourismX på Experimentarium

Løvens hule eller folkeskolens eksamensbord var dét, der mødte alle de håbefulde iværksættere, der var mødt op for at få bedømt deres turismeprojekt af et professionelt dommerpanel.

Experimentarium dannede rammerne for TourismX, et landsdækkende projekt, der skal styrke innovationen i dansk turisme. De udvalgte virksomheder repræsenterer alle 8 regioner, og de blev sammensat i klynger, hvor de skulle lære af hinanden og udvikle videre på en fælles idé. Vores Mødecenter gav det sidste pift med omgivelser der var inspirerende, og der gjorde oplevelsen for de deltagende samt dommere til noget helt specielt. Dette ledte til sjove projekter og mange kreative idéer.

De 40 udvalgte virksomheder arbejdede inden for flere områder. Det var alt fra den vidende idégenerering, det sjove oplevelsesdesign, den digitale udvikling, flere nye koncepter med skitser og design i alle former og størrelser. Virksomhederne får mulighed for at få udviklet deres ide til fremtidens turisme. De får skræd­dersyet et udviklingsforløb, hvor der tilføres midler til udvikling og adgang til den højeste ekspertise inden for turisme og innovation. Virksomhederne sammensættes efter udvælgelse i klynger, hvor målet er at arbejde sammen, blive udfordret og lære af hinanden.

Book vores Mødecenter til jeres næste arrangement

I takt med den øget tilstrømning af turister til Danmark, passer det godt med Experimentariums mission, at en turismekonferencer finder sted hos os. Vores mødefaciliteter kan tilpasses langt de fleste industier, og vi vil altid kunne tilføje det kløgtige tvist til jeres virksomhed.

Arrangementet forgik i vores mødecenter, hvor både mødelokaler og loungeområde blev taget i brug. Vores mødelokaler gav ro og tryghed for de nervøse deltagere. Man kunne mærke dynamikken og energien, samtidig med den nervøsitet deltagerne havde ved at skulle ind og blive bedømt på deres projekter – ligesom vi dagligt bedømmes af vores gæster for nogle lærige og interaktive oplevelser.

Se mere