SmartLearning event på Experimentarium

Konf er ence

Experimentarium dannede ramme for SmartLearning konference

Dagen bød på inspirerende indslag og mini workshops, da SmartLearning var forbi Experimentarium. Som værende en platform, der udbyder online læring, har de fingeren på pulsen, når det kommer til den digitale udvikling, inden for undervisningsmiljøet.

Vil du give din traditionelle undervisning et elektrochock?

Experimentarium lagde hus til til dette års Netværkskonference, arrangeret af SmartLearning . Det var en dynamisk dag med blandt andet udstillinger i forhallen med de nyeste indslag inden for online læring, konference på Store Scene samt workshops i vores Mødecenter.

Konference med formål

Konferencen havde fokus på:

  1. Hvordan tilrettelægger du digital undervisning?
  2. Hvordan ser fremtidens læring ud?
  3. Hvilke kompetencer er der egentlig brug for i fremtiden?

Nogle af landets førende læringseksperter var tilstede for at hjælpe med at besvare netop disse spørgsmål, samt relatere til den seneste forskning inden for området.  De bragte den digitale undervisning og læring under laboratorieluppen, og her på Experimentarium kunne vi let se vores mission, være en del af konferencen.

På dette års Netværkskonference var fokus på, hvor stor en forskel det gør at turde eksperimentere med, forme og forandre det traditionelle uddannelseslandskab, når man undersøger, hvordan digitale læringsaktiviteter og -værktøjer kan bruges til at skabe innovation og variation i undervisningen og derved øge de studerendes læringsudbytte.

Experimentarium som vært

Udover al denne læring havde alle deltagere fri adgang til Experimentariums udstillinger, og hvor de kunne lade sig blive inspirere af vores læringsværktøjer, og den måde Experimentarium formidler naturvidenskab til alle aldre. Vi kender til vigtigheden af at gøre læring underholdende og til en leg – en leg man vil blive ved med at komme tilbage til, og dermed forsat blive ved med at lærer nyt om sig selv, andre, naturen og udviklingen i landet og verden.

Se mere