Tag en ven med

2-for-1: Tag en legekammerat med på Experimentarium

Nu kan du tage en god ven med på Experimentarium uden at betale ekstra. Det kræver blot, at I kommer på bestemte tidspunkter, og at du har årskort eller køber en entrébillet i døren.

Det er sjovt at være på Experimentarium. Men det er endnu sjovere at være der med en god kammerat.

Fra mandag den 2. oktober 2017 og resten af 2017 kan du og en legekammerat komme 2-for-1 på Experimentarium på udvalgte tidspunkter, hvor der normalt er god plads at boltre sig på.

Du bestemmer selv om din 2-for-1-legekammerat er din bedste ven, en fra skolen, din farmor eller måske din kæreste.

Det kræver bare, at du har årskort eller køber en entrébillet i døren – så kommer din legekammerat med ind på Experimentarium uden at betale.

Sådan gælder 2-for-1 på Experimentarium

  • 2-for-1 gælder ved køb af entrébillet i tidsrummet kl. 15-17 på hverdage og kl. 15-20 om torsdagen. I betaler kun for den dyreste af billetterne. Kommer I fx en voksen og et barn, betaler I kun for voksenbilletten. Kommer I to børn, betaler I kun for den ene børnebillet osv.
  • Har du årskort gælder 2-for-1 i tidsrummet kl. 15-17 på hverdage og kl. 15-20 om torsdagen. Det gælder desuden kl. 9-9.45 lørdag og søndag, hvor Experimentarium udelukkende holder åbent for gæster med årskort. I er naturligvis velkomne til at blive helt til lukketid, blot I har købt 2-for-1-billet senest kl. 9.45.
  • 2-for-1 gælder kun ved køb af entrébillet i Experimentariums butik fra kl. 15 på hverdage eller ved henvendelse med gyldigt årskort i Experimentariums butik fra kl. 15 på hverdage eller fra kl. 9 i weekender.
  • 2-for-1 billetter er kun gyldige på den dato, hvor de er udstedt og kun for en enkelt indgang dagligt.
  • 2-for-1-tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatordninger og gælder ikke skoler og institutioner.

Opgradér til årskort

  • Hvorfor ikke opgradere til et årskort? Prisen på den købte entrébillet i 2-for-1-tilbuddet kan modregnes ved køb af et enkelt, personligt årskort. Det kan udstedes til enten dig selv eller din 2-for-1-ledsager. Yderligere årskort købes til fuld pris.
  • Har du selv årskort, kan din 2-for-1-ledsager på besøgsdagen få 10% rabat på køb af et personligt årskort til sig selv.
  • Med et nyt årskort i hånden, får man med det samme 10% rabat i Experimentariums butik (eksklusiv køb af bøger og slik/drikkevarer) – foruden naturligvis adgang til det nye Experimentarium i et helt år.

 

Se mere