Foto: David Trood

Stem på os

Vi er stolte over at være nomineret til AOK’s pris “Byens Bedste for Børn 2017”.

Prisen gives for at hylde dem, der skaber fede oplevelser for børn i København, og Experimentarium er nomineret sammen med Bakken, Cinemateket, Game og Cirkusmuseet.

Prisen bliver uddelt på baggrund af jeres stemmer og en jury. Tak til alle jer, der har hjulpet os ved at stemme.

Berlingskes Alt om København-redaktion (AOK) har uddelt Byens Bedste-prisen i 11 år, og i år er der hele 19 kategorier med i alt 95 nominerede københavnerfavoritter.

Byens Bedste

Afstemningen er slut, men du kan se en oversigt over alle nominerede i de forskellige Byens Bedste-kategorier. Vinderne offentliggøres den 10. juni.

“Det nye Experimentarium har kun haft åbent i få måneder, så vi er utroligt stolte af, at vi er nomineret som byens bedste børneoplevelse”, udtaler adm. direktør for Experimentarium, Kim Gladstone Herlev.

#Experimentarium

Du fandt vores hemmelige side!

IMG_0079_webGodt fundet – og velkommen! Her har vi af og til små konkurrencer og andre finurligheder. Som for eksempel spørgsmålet om hvad denne orange bue på vores tagterrasse mon er.

Vinderen i lodtrækningen blandt de opfindsomme bud blev:

Vibeke Gerbøll fra Glostrup

Vibeke får et årskort til Experimentarium. Stort tillykke fra os her på den hemmelige redaktion.

Og hvad er svaret så?

Buen er en del af aktiviteten Sona, der kombinerer musik, lyd og regning med fysisk aktivitet. Du kan for eksempel danse stopdans og hoppe koder – alt sammen oppe på vores interaktive tagterrasse.