Bobler og koniske kolber

Premiere på to nye videnskabsshows

I efteråret bobler Experimentarium over med to splinternye videnskabsshows, der byder på vilde sæbebobletricks og spektakulære eksperimenter.

I efterårsdagene får I masser af viden for sjov, når Experimentarium har premiere på to nye spektakulære videnskabsshows med både bobler og bang.

De nye videnskabsshows kan opleves dagligt fra og med efterårsferien på scenen i det nye Experimentarium.

Fænomenale bobler

Ingen har nogensinde blæst en grim sæbeboble, men hvem drømmer ikke om at blæse en gigantisk sæbeboble, der også kan eksplodere?

I Sæbebobleshowet tager Experimentariums piloter dig med ud i sæbeboblernes fascinerende ekstremer. Boblerne bliver større og større, og antager de særeste former og farver – og så kan de brænde!

Karbid, kolber og kvælstof

Det andet nye show er Forsøgsshowet – et overflødighedshorn af sjove, livlige og lærerige eksperimenter i grænselandet mellem kemi og fysik.

Scenen kommer til at dirre med ingredienser som eksploderende hydrogen, karbid, monokromt lys, flydende kvælstof, plasmalamper og en enorm sky, der dækker scenen.

Et hus fyldt med fænomenale oplevelser

Der er naturligvis også lagt op til timevis af oplevelser for hele familien fordelt på 3 etager og hele 16 interaktive udstillinger. Dyk ind i kroppen, ned i vandet og helt ud i kuglebanen.

Oplev demonstrationer af bl.a. ’CO2 og drivhuseffekten’ og ’Ild i olien’, og kom tæt på hverdagens klistrede organ-mirakler, når vi kigger ind i fordøjelsessystemet og i et øje.

 

Køb billetten på forhånd og spring køen over

Husk, at du i Experimentariums webshop kan købe billet eller årskort på forhånd, så I kan springe billetkøen over. Køb adgang her.

Læs om vores videnskabsshows