Påske rabat 20%

Få 20% påskerabat på biobilletter i MovieHouse

Hele påskeferien kan du tage op til 4 venner med i Hellerups nye biograf MovieHouse med 20% rabat. I skal blot medbringe jeres Experimentarium-billet.

Nu tilbyder vi Experimentariums gæster et ekstra lækkert påskeæg: Hele påskeferien fra den 12. til 22. april får I 20% rabat på biobilletter til MovieHouse – den nye biograf på toppen af Experimentarium.

Sådan opnår I rabatten

For at opnå rabatten, skal I fremvise en entrébillet til Experimentarium.

  • Køber I biobilletter online på moviehouse.dk, skal I huske at angive, at I har en Experimentarium-entrébillet. Ved indgangen til biografsalen Fremviser I Experimentarium-billetten sammen med jeres biobillet.
  • Køber I biobillet i MovieHouses billetsalg, skal I fremvise Experimentarium-billetten for at få rabatten.

Rabatten gælder for op til 5 personer pr. Experimentarium-billet.

Du behøver ikke bruge biografrabatten samme dag som I har været på Experimentarium, men Experimentarium-billetten skal være købt i påskeferien fra 12.-22. april 2019 for at kunne udløse rabat.

Bemærk, at rabatten udelukkende gælder biografbilletter og ikke fx popcorn, slik og drikkevarer, og ej heller gebyr ved online køb.

Også rabat med årskort

Hvis du er ejer af et årskort eller et Titanium 1+1 Årskort, får du også 20% rabat på biografbilletter i MovieHouse. Det kan du læse mere om her.

Sprød lyd og fantastiske sæder

MovieHouse er Københavns nyeste og flotteste biograf og ligger på toppen af Experimentarium.

Med fem sale, der alle er udstyret med de mest komfortable biografstole på markedet og sprød Dolby-Atmos lyd, tilbyder MovieHouse en biografoplevelse i særklasse, og fra loungeområdets lækre lænestole har du fantastisk udsigt mod Øresund.

Vi ses! For film skal jo ses på toppen af Experimentarium!

Se mere