Leg med os

Experimentarium søger praktikant til kommunikation

Kaffen kan vi godt selv lave, men har du lyst til at arbejde med kommunikation og markedsføring af et finurligt, levende og anderledes oplevelsessted, er det måske dig, vi søger som praktikant.

Vil du være med til at kommunikere og markedsføre Experimentariums unikke blanding af leg og videnskab til vores forskellige målgrupper? Har du lyst til at arbejde med journalistik og kommunikation i en anderledes og finurlig kulturinstitution?

Så kan det være, det er dig, vi har brug for på Experimentarium. Vi søger nemlig en kommunikationspraktikant fra efteråret 2022.

Kaffen laver vi selv, tak

Som praktikant på Experimentarium kommer du ikke til at lave kaffe til andre end dig selv, og vi kan også godt selv finde ud af at fotokopiere. Til gengæld får du lov til at bruge dine evner, og du får masser af sjove og spændende opgaver.

Her giver vi lige ordet til vores tidligere praktikant Nicolina:

”I de tre måneder, hvor jeg var i praktik på Experimentarium, fik jeg virkelig meget fra hånden. Experimentarium er et dynamisk hus med en levende kommunikationsafdeling. I min praktik havde jeg brug for at for tænke kreativt i mange sammenhænge, og der var virkelig stor variation i opgaverne. Jeg blev fra start mødt med stor tiltro til mine evner, og det medvirkede til, at jeg meget hurtigt følte mig velkommen og hjemme.”

Du vil blive en del af et mindre, men slagkraftigt, kommunikations- og markedsføringsteam, der bor på Experimentarium på Tuborg Havnevej i Hellerup, med direkte kig til vores populære udstillinger og alle de skønne gæster, der besøger dem. Vi tager naturligvis godt imod dig, og der er plads til at lære. Vi har det hyggeligt og sjovt sammen og lægger vægt på en afslappet tone.

Praktikken er ulønnet.

Dine opgaver

Du vil især få med digitale medier at gøre, ikke mindst video. Men der vil også være lærerige svipture til PR og offline markedsføring.

Generelt vil du indgå i afdelingen med såvel faste, større opgaver som mindre, ad hoc opgaver. Du har selv mulighed for at påvirke dine opgaver, og vi kan lide, at du byder ind.

Vi forventer ikke, at du er specialist, og der vil være en god del oplæring ifm. opgaverne. Men da du ret hurtigt vil blive kastet ud i ”rigtige” opgaver, er det en fordel, hvis du har kendskab til og gerne skills indenfor noget af nedenstående, hvor opgaverne også vil ligge.

  • Indholdsproduktion til web og sociale medier
  • Foto og video – alt efter interesse og evner (samt arbejde med Adobe Photoshop og Premiere Pro)
  • Produktion af nyhedsbreve
  • Skiltning og wayfinding på Experimentarium (samt arbejde med Adobe Indesign og Illustrator)
  • PR

Interesseret?

Send en motiveret ansøgning og et CV til praktikant@experimentarium.dk senest 20. maj 2022.

Spørgsmål? Kontakt praktikkoordinator Anders Bruun, Experimentarium, 24 60 10 44, eller på andersb@experimentarium.dk

Om Experimentarium

Experimentarium er en ”naturvidenskabelig fremtidsinstallation” i verdensklasse, som i 2018 blev kåret af TIME Magazine som en af verdens 100 bedste og mest innovative oplevelsessteder. Experimentarium er et eksperiment i eksperimenter, som belønner med aha-oplevelser for alle sanser. Experimentarium inspirerer med fremtidsvisionære og videbegærlige oplevelser, som forløser din forstand gennem forunderlig forundring og udfordrende leg. Oplevelser, som gør dig klogere, gladere og endnu mere nysgerrig på vores fantastiske verden og dens fremtid. På Experimentarium bliver hjerne, hjerte og krop udfordret, og i fællesskab undersøger og oplever vi det forunderlige, stiller alverdens spørgsmål og ræsonnerer os frem via leg og eksperimenter. Sammen skal vi bruge vores nysgerrighed og erfaringer til at blive klogere på og skabe en bæredygtig verden. Experimentarium er en erhvervsdrivende fond (non-profit) med 150 medarbejdere. Læs mere på www.experimentarium.dk. Følg Experimentarium på FacebookInstagram og LinkedIn