Skruen er løs

Experimentarium har en skrue løs. Kan du hjælpe?

Er du typen der kan sætte strøm til en robotarm hurtigere, end vi kan sige volt og ampere, er på fornavn med dit værktøj eller bare vild med at få ting til at fungere? Så læs videre, for måske er du den reparatør, Experimentarium mangler!

Experimentarium søger reparatør

Din hverdag vil være fyldt med alt fra lyslabyrinter, kolber og sæbebobler til nysgerrige gæster, og du synes at Experimentariums mission – at transformere den måde vores gæster tænker naturvidenskab og teknologi – er værd at stå op for om morgenen.

Din rolle

Med reference til facilitychefen, bliver du en del af det team, der står for den daglige drift, reparation af opstillinger samt forskellige ejendomsrelaterede opgaver. På den måde er du med til at sikre den bedst mulige oplevelse for vores gæster.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig hvis du

  • er elektriker, elektronikmekaniker, VVS/ventilations-, maskintekniker eller lignende
  • har et stort overblik og kan strukturere og optimere mangeartede arbejdsområder
  • har prøvet kræfter med ejendomsdrift og/eller facility management før – Endnu bedre hvis det er fra et teater, museum eller andet oplevelsessted.
  • har sans for både det visuelle og det tekniske kvalitetsniveau i udstillingen
  • har godt IT kendskab og/eller CTS

Din profil

Vi forventer, at du er faglig dygtig, serviceorienteret og møder dine kollegaer såvel som vores mange gæster med overskud. Det er en fordel at du formår at slå koldt vand i blodet, selv når tempoet er højt

Vi tilbyder et varieret arbejde på en fleksibel arbejdsplads med dygtige og imødekommende kollegaer fra forskellige faglige miljøer. Stillingen er 37 timer, og arbejdstiden vil ligge mellem kl. 07 og 23, ligesom weekendarbejde vil forekomme hver tredje uge.

Ansættelsen er omfattet at Industriens Overenskomst, herunder Overenskomstaftale for Oplevelsesindustrien og gældende lokalaftaler for jobbet.

Interesseret?

Er du nysgerrig efter at vide mere, er du velkommen til at kontakte Facilitychef, Henrik Blaabjerg på 5077 8916.

Du søger stillingen ved at sende CV og ansøgning via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online” nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, så send din ansøgning allerede i dag og senest d. ????

Vi glæder os til at høre fra dig.


Experimentarium er hele Danmarks science center. Vi har været tankevækkende siden 1991 og udforsket verden gennem naturvidenskab og teknologi sammen med millioner af nysgerrige børn og voksne. 

Vores ambition er at transformere den måde vores gæster oplever og forstår naturvidenskabens og teknologiens betydning i deres og vores alles liv. 

Experimentarium er en non-profit erhvervsdrivende fond med godt 150 medarbejdere. Den 26. januar 2017 åbnede det nye Experimentarium på vores gamle lokation i Hellerup. Udstillingsarealet er fordoblet ift. tidligere, og byder på hele 16 nye, interaktive udstillinger, der dykker ind i kroppen, ned i havet og helt ud i robotarmen. 

Experimentarium, Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup – www.experimentarium.dk