Nuuurhh! Der er kage!

Det nye Experimentarium fylder 2 år

Der er lækre fødselsdagskager og en klækkelig rabat på årskort, når det nye Experimentarium fylder 2 år i weekenden 25.-27. januar 2019. 

Det nye Experimentarium er blevet dobbelt så gammel på kun ét år og runder nu sin anden fødselsdag i det nye dobbelt så store oplevelseshus.

Den 25. januar 2017 åbnede H.K.H. Kronprins Frederik officielt det nye science center, og siden har 800.000 børn og voksne oplevet naturvidenskaben fra dens mest legesyge side i de nye, interaktive udstillinger.

“Det er skønt at fejre fødselsdag i hus fyldt med så glade gæster. Sidste gæstetilfredshedsmåling viste en tilfredshed på 100%, og i vores andet åbningsår har vi lanceret legeuniverset Miniverset for de 1-5 årige og BODY WORLDS – vores første særudstilling. Experimentarium kom også på Time Magazines liste over verdens 100 bedste og mest innovative oplevelser – så der er bestemt meget at fejre, nu hvor vi tager hul på endnu et nyt år,” siger Kim Gladstone Herlev, adm. direktør, Experimentarium.

Fødselsdagskager og rabat på årskort

Fødselsdagen fejres med servering af lækre fødselsdagskager til gæsterne i weekenden – lørdag den 26. og søndag den 27. januar fra kl. 10.00. Der står 500 kager klar hver weekend-dag – og det er først til mølle. Kagerne er bagt af Madkastellet, der netop har indtaget Experimentariums spisehus med et helt nyt, lækkert menukort.

Der serveres også en ligeså lækker fødselsdagsrabat på 20% ved køb af årskort den 25.-27. januar, inkl. det splinternye Titanium-årskort, hvor du kan tage en valgfri gæst med, hver gang du kommer. Fødselsdagsrabatten på 20% fås kun ved personligt fremmøde og køb i butikken på Experimentarium.

Årskortet giver bl.a. 10% rabat i Experimentariums butik og spisestedet, fri adgang til særudstillingen BODY WORLDS, og i januar er der 20% rabat på biografbilletter (op til 5 billetter pr. årskort) i den nyåbnede luksusbiograf MovieHouse, som ligger øverst oppe i Experimentarium.

Få 20% rabat på årskort

I dagene 25.-27. januar 2019 giver vi dig som fødselsdagstilbud 20% rabat på køb af årskort.

 • Rabatten gælder både nytegning og gentegning af årskort
 • Rabatten gælder både almindelige og Titanium-årskort – og både til børn og voksne
 • Rabat opnås kun ved fysisk fremmøde på Experimentarium – ikke ved online-køb.
 • Priserne på årskort er således i de tre dage:
  • Voksen: 344,- (normalpris 430,-)
  • Titanium-voksen: 720,- (normalpris 900,-)
  • Barn: 204,- (normalpris 255,-)
  • Titanium-barn: 600,- (normalpris 750,-)
  • Senior: 312,- (normalpris 390,-)
 • De 20% rabat gives på hele årskortets pris.
 • Der gives ikke rabat på almindelige billetter, skolebilletter osv.  – kun på årskort.
 • Dit nye årskort / Titanium Årskort er gældende fra den dag, du køber det og ét år frem.

Længere åbent og spændende nyheder på vej

Experimentarium holder nu længere åbent. På fredage og i weekenderne er der fremover åbent helt til kl. 19, mens der i de resterende hverdage er åbent til kl. 17. Særudstillingen BODY WORLDS kan dog opleves helt til kl. 21 alle ugens syv dage.

Der er også flere spændende nyheder på vej i 2019, hvor Experimentarium kommer til at lægge endnu flere m2 til oplevelsen – og mange af dem udenfor på Experimentariums store Tagterrasse.

I foråret åbner ’Himmeltrappen’, som fører fra Tagterassen op til Experimentariums tagtop med en flot udsigt over Øresund. ’Himmeltrappen’ skal forbinde Tagterrassen med Experimentariums kommende sommernyhed – et stort maritimt observatorium med udkig til skibsfarten i Øresund og mange aktiviteter og leg, der handler om skibsfart og havet.

For yderligere presseinformation

Christian Juul Yssing
Presseansvarlig, Experimentarium
M: 41 39 17 08
E: christiany@experimentarium.dk

Se mere