LAD LEGENE BEGYNDE

Oplev olympisk sommer på Experimentarium

Kom og vær med, når sportsfolk og atleter indtager Experimentarium og DR sender live fra taget under De Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo.

Til sommer går det løs med De Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo, og det er samtidig startskuddet til Experimentariums spektakulære sommertema LAD LEGENE BEGYNDE.

Temaet er en hyldest til De Olympiske og Paralympiske Lege, til nationernes ædle kappestrid og menneskekroppens ypperste formåen, og igennem en olympisk sommer  vil Experimentarium summe af liv, energi, sport og Lege.

Den Olympiske Tagterrasse

Når OL og PL løber af stablen i Japan, åbner Den Olympiske Tagterrasse, indrettet med japansk stemning og fyldt med oplevelser og aktiviteter inspireret af Legene.

Tagterrassen er åben fra 23. juli til 8. august.

DR sender dagligt fra morgen til aften fra et specialbygget studie øverst på taget, og du er inviteret med til olympisk familiefest med transmissioner på storskærm og et væld af sjove og hyggelige sportsaktiviteter, du kan prøve kræfter med.

Der vil være fri adgang til Experimentariums Tagterrasse under de Olympiske og de Paralympiske Lege, hvor DR transmitterer fra Tokyo.

Følg os og få nyt

Nysgerrig på alt det, det sker? Vil du være blandt de første, der sikrer sig billet til Experimentariums Olympiske Tagterrasse? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på Facebook – så er du blandt de første, der får besked, når vi åbner for bookingen.

På grund af corona-restriktionerne og tagterrassens kapacitet vil der være et fastsat antal fribilletter pr. dag, I skal booke jeres besøg online på forhånd på experimentarium.dk, og billetterne fordeles efter først til mølle.

Entrébilletter til hele Experimentarium giver naturligvis også fri adgang til Den Olympiske Tagterrasse. Husk at booke jeres besøg og købe billetten på forhånd på experimentarium.dk.

 

Under hele OL og PL sender DR fra et specialbygget studie allerøverst på Experimentariums tag (3D rendering).

Kom og prøv en sport

I perioden 26. juni til 22. juli varmer vi op til De Olympiske og Paralympiske Lege, når forbundene under Dansk Idrætsforbund og Parasport Danmark indtager Experimentariums scener og arenaer og byder på inspirerende smagsprøver og prøvetimer i alt fra fægtning til kørestolsrugby.

Experimentarium kommer til at summe af liv – og I er inviteret til at være med.

Alle aktiviteter afvikles naturligvis under hensyn til gældende Corona-restriktioner.

Dyst for sjov i det olympiske Testcenter

Hvor hurtigt kan du komme ud af startblokken? Kan du holde balancen og dit mentale fokus?

Det olympiske og paralympiske Testcenter byder på sjove aktiviteter og en arena, hvor du blandt andet kan teste og træne din hurtighed, reaktionsevne, mentale styrke og præcision, og hvor I kan dyste mod hinanden.

I bliver også inspireret af atleternes personlige fortællinger om livet og hverdagen som elite-idrætsudøvere og om deres vej til De Olympiske og Paralympiske Lege.

Med andre ord: Glæd jer til en olympisk sommer på Experimentarium, hvor vi sammen – og med respekt for gældende restriktioner – hylder Legene!

I samarbejde med DIF, TeamDanmark og Parasport Danmark

Experimentariums tema ’Lad legene begynde’ gennemføres i samarbejde med DIF, TeamDanmark og Parasport Danmark som en hyldest til de Olympiske Lege og de Paralympiske Lege, til nationernes ædle kappestrid og menneskekroppens ypperste formåen.

Animation af Den Olympiske Tagterrasse