LAD LEGENE BEGYNDE

Oplev olympisk sommer på Experimentarium

Kom og vær med, når sportsfolk og atleter indtager Experimentarium og DR sender live fra taget under De Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo. Husk at booke besøget på forhånd - og glem ikke coronapas og gyldigt ID.

Denne sommer går det løs med De Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo, og det markerer vi på Experimentarium med vores spektakulære sommertema LAD LEGENE BEGYNDE.

Experimentarium i Hellerup er stedet, hvor du kommer tættest på de danske atleters indsats og på de store øjeblikke under de Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo denne sommer.

DR sender fra OL-studiet på Experimentariums tagterrasse og over 30 idrætsforbund under DIF og Parasport Danmark gæster Experimentarium med smagsprøver på olympiske og paralympiske sportsgrene.

Kom og prøv en sport

Fra 26. juni til 22. juli varmer vi op til De Olympiske og Paralympiske Lege, når forbundene under Dansk Idrætsforbund og Parasport Danmark indtager Experimentariums scener og arenaer og byder på inspirerende smagsprøver og prøvetimer i alt fra fægtning til kørestolsrugby.

Experimentarium summer af liv – og I er inviteret til at være med. Programmet varierer fra dag til dag, og det er forskelligt, hvilke sportsgrene, I kan prøve kræfter med, alt efter hvornår I kommer.

Se den fulde kalender her.

Det er også en god ide at orientere sig i dagens program, som opdateres på dagen. Du finder dagens program her.

Alle aktiviteter afvikles naturligvis under hensyn til gældende Corona-restriktioner, som du kan læse mere om her.

Book besøget og køb billet i webshoppen

Vil du have fuld adgang til hele den Olympiske sommer? Køb et årskort.

DR sender fra Den Olympiske Tagterrasse

Når De Olympiske og Paralympiske Lege løber af stablen i Japan åbner vi Den Olympiske Tagterrasse, indrettet med japansk stemning, foodtrucks og fyldt med oplevelser og aktiviteter inspireret af Legene.

Nogle af forbundene fra opvarmningen kommer igen og giver smagsprøver på deres kunnen og inviterer til at være med.

Både under OL (23. juli-8. august) og under PL (24. august-5. september) sender DR dagligt fra morgen til aften fra et specialbygget studie øverst på taget, og du er inviteret med til olympisk familiefest med transmissioner på storskærm og et væld af sjove og hyggelige sportsaktiviteter, du kan prøve kræfter med.

Der vil være fri adgang til Experimentariums Tagterrasse under de Olympiske og de Paralympiske Lege, hvor DR transmitterer fra Tokyo. På grund af corona-restriktionerne og tagterrassens kapacitet vil der være et fastsat antal fribilletter pr. dag, I skal booke jeres besøg online på forhånd på experimentarium.dk, og billetterne fordeles efter først til mølle.

Entrébilletter til hele Experimentarium giver naturligvis også fri adgang til Den Olympiske Tagterrasse. Husk at booke jeres besøg og købe billetten på forhånd på experimentarium.dk.

Tagterrassen er åben fra 23. juli til 5. september.

Under hele OL og PL sender DR fra et specialbygget studie allerøverst på Experimentariums tag.

Dyst for sjov i det olympiske Testcenter

Hvor hurtigt kan du komme ud af startblokken? Kan du holde balancen og dit mentale fokus?

Det olympiske og paralympiske Testcenter byder på sjove aktiviteter og en arena, hvor du blandt andet kan teste og træne din hurtighed, reaktionsevne, mentale styrke og præcision, og hvor I kan dyste mod hinanden.

I bliver også inspireret af atleternes personlige fortællinger om livet og hverdagen som elite-idrætsudøvere og om deres vej til De Olympiske og Paralympiske Lege.

Med andre ord: Glæd jer til en olympisk sommer på Experimentarium, hvor vi sammen – og med respekt for gældende restriktioner – hylder Legene!

Book besøget og køb billet i webshoppen

Vil du have fuld adgang til hele den Olympiske sommer? Køb et årskort.

Følg os og få nyt

Nysgerrig på alt det, det sker? Vil du være blandt de første, der sikrer dig billet til Experimentariums Olympiske Tagterrasse? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på Facebook – så er du blandt de første, der får besked, når vi åbner for bookingen.