Vi mangler dig

Vi søger en servicechef

Vil du være med til at videreudvikle en attraktion i verdensklasse? Og er du klar til at få ansvar for en bred servicefunktion? Læs med her.

Få indflydelse på hele Danmarks Experimentarium

Som Servicechef får du ansvar for en velfungerende afdeling med et team, der selvstændigt udfører opgaverne, ligesom du bliver en del af en beslutningsdygtig ledergruppe. Og vi ser alle sammen frem til at byde dig velkommen.

En uforudsigelig hverdag med service og drift i centrum

Hos os er du med til at give vores gæster den bedst mulige oplevelse. Du skaber gode, trygge og tillidsbaserede rammer for dine dygtige og erfarne medarbejdere, som sørger for at holde både udstillingerne og husets øvrige faciliteter rene og præsentable. Og da vores udstillinger skifter løbende, så tilpasser du også arbejdsrutinerne hertil.

Herudover står afdelingen også for alt det, som man ikke ser udadtil, herunder renovation, postfordeling, inventar og modtagelse af varer, og afdelingen arbejder tæt sammen med vores mødecenter.

Du går forrest og motiverer dine medarbejdere, og du har fornemmelse for fællesskabet og det gode samarbejde. Og så bliver du en del af en ledelse, der arbejder tæt sammen og tager vigtige operationelle og strategiske beslutninger.

Serviceafdelingen har p.t. 20 medarbejdere. Da vi holder åbent alle ugens dage, må der forventes aften- og weekendarbejde.

Quote ilustration goes here
”Experimentarium er en helt særlig arbejdsplads. For vi lever af at skabe en god oplevelse for vores gæster og brænder for at øge interessen for naturvidenskab og teknologi. Og ligesom vores udstillinger er helt unikke – så er dit servicegen det også”
siger administrerende direktør Kim Gladstone Herlev.

Tydelig leder med fokus på gæsteservice

  • Du er en fremsynet leder, der viser tillid under ansvar.
  • Et godt samarbejde både i teamet, ledelsen og på tværs af organisationen er af afgørende betydning for dig.
  • Du har ledererfaring fra en lignende stilling, hvortil du har haft ansvar for budget- og vagtplanlægning.
  • Du har erfaring fra hotelbranchen, oplevelsesindustrien eller et lignende sted, hvor der er fokus på gæsteservice på højt niveau.
  • Du har et indgående kendskab til og helt styr på faglig rengøring og gerne indsigt i nye, tekniske løsninger.
  • Du er den målrettede type, som elsker at optimere procedurer og arbejdsrutiner sammen med teamet.

Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest den 12. august 2022. Vi vurderer ansøgere løbende og forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se mere