10 gode gaver fra Experimentariums butik

Julen er hjernernes tid og i Experimentariums butik får du det årlige julegavepuslespil til at gå op. Kig forbi butikken, der bugner af robotter, raketforsøg og masser af sjov som hjernen skal regne ud.

Vi kender dem allesammen. Hvert år til jul er der nogle på gavelisten, som sætter både hjernen og opfindsomheden på overarbejde. Men ikke i år!

I Experimentariums anderledes, velassorterede og helt igennem finurlige butik finder du gaverne, som selv de svære på din gaveliste bliver glad for.

1. Der har jeg været!

Køleskabspoesi for en globetrotter! Det magnetiske verdenskort har stickers, så man kan skrive kommentarer til eller fra alle sine rejser.

Find gaven i webshoppen

2. Vejret er krystalklart

Nogle er bare er vilde med vejret. Til dem er Stormglasset anderledes og minimalistisk metode til at forudse, hvad vej vinden blæser. Hold øje med krystallerne!

Find Stormglasset i webshoppen

3. Bæredygtigt hjemmeforsøg

Den moderne videnskabsmand tænker naturligvis også i bæredygtighed. Dette eksperiment udstikker kursen fra havvand til drikkevand via videnskab.

Find eksperimentet i webshoppen

4. Begynderdrone

Kender du en flyvsk fætter? Så er X15-dronen den perfekte begynderdrone. Styr den seje drone rundt omkring forhindringer, eller byg selv den vilde forhindringsbane.

Find dronen i webshoppen

5. Få et faktabaseret verdenssyn

Vores butikschef siger, at man bør læse denne bog, hvis man synes, at fremtiden ser alt for dyster ud. Få et nuanceret syn på verden – og på fakta – med bogen Factfulness.

Find bogen i webshoppen

6. Farven flytter med

Kender du en, der hele tiden skifter farver i sit hjem? Så er bordlampen med teknologi som fanger og gengiver skiftende farver alt efter underlaget den helt perfekte gave!

Find lampen i webshoppen 

7. Periodisk pæn pyntegenstand

Hvor godt kender du egentlig det periodiske system? Her har du 121 fint designede klodser, med navne som Rutherfordium, Rhodium og Rhenium. Kan du arrangere dem så det rigtigt klodser?

Find klodserne i webshoppen

8. Fokusér og stil skarpt med Newtons vugge

Man tænker så godt til en Newtons vugge. Kuglerne samles og spredes. Det gør tankerne ofte også i dens selskab. Experimentariums butik har Newtons vugge i flere udgaver.

Find Newtons vugge i webshoppen

9. Den ægte robotvare

Alpha 1 Pro Robot er den ven på 1,65 kg og 40 cm der aldrig siger nej. Programmér Alpha til alt fra armbøjninger, højtlæsning eller måske karate, så er Alpha klar.

Mød Alpha 1 i webshoppen

10. Lav et puslebord i juledagene

Til når træet er vist og spist! Eller som mandelgave? 50 videnskabsmænd og deres meritter fordelt på hele ettusinde puslebrikker. Så mange brikker, at man passende kan etablere et puslebord, og gå lidt til og fra og lægge brikker i juledagene.

Flyt brikkerne i webshoppen

Kig forbi butikken på Experimentarium – eller besøg webshoppen

Butikken har længe jule-åbent hver dag og du behøver ikke billet for at handle i Experimentariums butik. Se åbningstiderne her

Sådan får du fri fragt i webshoppen

Webshoppen har til gengæld altid åbent – og handler du for mere end 400 kr. og bruger koden: jul2018 får du fri fragt på dine juleindkøb.

I vores webshop finder du mange flere varer.

Mere jul