På den interaktive tagterrasse er der sjove aktiviteter for både krop og hovede. Man kan også bare slå sig ned og nyde udsigten og en forfriskning. Foto: Anders Bruun

Spæn rundt og brug hovedet

Experimentarium åbner interaktiv tagterrasse i påsken

Der bliver højt til himlen og en fantastisk udsigt, når vi i påskeferien slår dørene op for vores interaktive tagterrasse. Og så kan du teste din ægge(h)viden, når Experimentarium bliver til ’Ægsperimentarium’ og inviterer til "æggejagt" med flotte præmier.

I påsken bobler foråret og sæbeboblerne om kap på Experimentarium.

Experimentariums nye tagterrasse byder på en strålende udsigt, forfriskninger og naturligvis interaktive oplevelser inspireret af naturvidenskab og teknologi.

”Med den nye tagterrasse bliver Experimentarium også en solskinsattraktion, og vi har spændende udviklingsplaner for tagterrassen over de næste par år,” siger Kim Gladstone Herlev, adm. direktør, Experimentarium.

Tagterrassen er indrettet med interaktive legeredskaber, som kobler bevægelse med teknologi, matematik og musik. Du kan også blive en del af bruset fra et helt symfoniorkester i container-form og prøve kræfter med udfordrende labyrinter. Alt sammen under åben himmel.

’Ægsperimentarium’

Test din ægge(h)viden i ’Ægsperimentarium’. Følg ruten gennem huset og knæk skallen på udfordrende spørgsmål om æg og videnskab. Deltag i konkurrencen om flotte præmier.

Læs mere om påsken og ’Ægsperimentarium’ på experimentarium.dk/paaske.

Åbningstider i påsken

Experimentarium har udvidede åbningstider i påsken 8. april – 17. april 2017:

  • Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: Kl. 9.30 – 18.00
  • Torsdag: Kl. 9.30 – 20.00
  • Weekend: Kl. 10:00 – 18.00
  • Weekend (årskort): Kl. 9.00 – 18.00

’Ægsperimentarium’ kan opleves fra lørdag den 8. april til og med 2. påskedag den 17. april i Experimentariums åbningstid.

Tagterrassen kan opleves fra lørdag den 8. april til og med 2. påskedag den 17. april i Experimentariums åbningstid (når vejret tillader det).

Tagterrassen er i 2017 åben til og med efterårsferien (når vejret tillader det). Efter påsken 2017 er åbningstiderne for tagterrassen kl. 10.00 til Experimentariums lukketid.

For yderligere presseinformation:

Christian Juul Yssing

PR Konsulent, Experimentarium

Mobil: 41 39 17 08

E-mail: christiany@experimentarium.dk

Mere nyt om Experimentarium