Bølgetoppen

Helt til vejrs

Glæd dig til sommer med højt til himlen og nye horisonter på Experimentarium

Sommeren er skøn på Experimentarium. Hele tre nyheder åbner på Taget, og med den nye maritime udstillingsplatform Bølgetoppen byder vi på både udsigt, indsigt og sjov leg.

Der er højt til himlen, nye horisonter og masser af interaktiv leg på Experimentariums nye maritime udstillingsplatform.

Den gyldne Himmeltrappe

Experimentarium har allerede en flot trappe i kobber og én i sølv – og nu åbner den gyldne Himmeltrappe på Taget. Himmeltrappen rejser sig op til det nyindrettede niveau af Experimentariums tag og til en spektakulær udsigt over Øresund.

Fra Skystolen øverst på Himmeltrappen kan I komme dårligt vejr i forkøbet. Spin hele horisonten rundt og tjek om skyerne på himlen er harmløse som skumfiduser eller sjaskfulde af regn.

Himmeltrappen

Foto: David Trood

Nye horisonter på BølgetoppenHimmeltrappen fører også op til ’Bølgetoppen’ – Experimentariums nye maritime udsigtsplatform.

Fra Bølgetoppen kan I se hele horisonten rundt og helt til Sverige. Nyd udsigten, zoom ind på skumsprøjt og skibstrafik med de kraftige kikkerter og gå i sømandstræning i Bølgetoppens mange maritime aktiviteter.

Bølgetoppen

Foto: David Trood

Bliv Virtual Reality-dirigent i Musiktunnelen

’Musiktunnelen Kinisia’ er fyldt med bruset af et helt symfoniorkester. Skab jeres egen symfoni ved at spille på de sære trækasser, som laver musik som blæsere, strygere, slagtøj og sang. I bliver også udlært som dirigenter for et magisk insekt-symfoniorkester i en sjov Virtual Reality-oplevelse.

Dirigér et magisk insekt-symfoniorkester i virtual reality i musiktunnelen Kinisia.

Snup en is og en kaffe på Tagterrassen i weekenden

Himmeltrappen og Tagterrassen er indrettet med bænke, hvor I sammen kan nyde solskinnet og kolde eller varme fristelser fra Madkastellets knaldrøde serveringsvogn, som indtager Experimentariums tag på udvalgte weekenddage – afhængigt af vejret.

Læs meget mere om aktiviteterne på Tagterrassen

Experimentariums åbningstider er:

Mandag til torsdag: Kl. 9.30 – 17
Fredag og weekender: Kl. 9.30 – 19

For yderligere presseinformation

Christian Juul Yssing
Presseansvarlig, Experimentarium
M: 41 39 17 08
E: christiany@experimentarium.dk

Se mere