Påskeopfindelser på Ægsperimentarium

Påske opfind elser

Byg vilde påskeopfindelser på Ægsperimentarium

Den står på chokoladeæggejagt og byg-selv-påskeopfindelser, når Experimentarium traditionen tro bliver til ’Ægsperimentarium’ i påsken.

Påskeopfindelser

I påsken spirer alting frem – også de sprøde, kreative idéer. I ’Ideværket’ kan du bygge dine egne påske-opfindelser med limpistol, ispinde, sugerør og en myriade af andre hverdagsting. Kan du opfinde noget, der kan fange påskeharen eller som kan hjælpe dig med at skjule dine påskeæg, så andre ikke kan snuppe dem?

Inden du bygger løs, så prøv et idéskabende besøg i ’Ideværkets’ hjernevrider-maskine og lær at tænke mere kreativt.

Påskeægjagt hver dag i udstillingerne

Gå på jagt efter lækre chokoladepåskeæg gennem krinkelkrogene i Sansetunnellen, Lyslabyrinten og resten af det nye og dobbelt så store science center. Kan I mon finde ét af de i alt 100 chokoladepåskeæg, som vi gemmer hver dag i påskeferien?

Hvad kom først hønen eller ægget?

Og hvorfor flyder et æg mon ovenpå i saltvand? Knæk skallen på hårdkogt ægge(h)videnskab på ’Ægsperimentariums’ temasider.

På temasiderne finder du også sjove og finurlige ’ægsperimenter’, som du kan lave derhjemme. Du kan også teste din egen ægge(h)viden i onlinekonkurrencen om gavekort fra Experimentariums butik.

Tjek temasiderne ud her: www.experimentarium.dk/paaske

Foråret springer ud på ’Den Interaktive Tagterrasse’

’Den Interaktive Tagterrasse’ genåbner lørdag den 13. april med 1.850 m2 interaktive oplevelser under åben himmel, en strålende udsigt over København og forhåbentlig masser af skøn forårssol.

 Påskens åbningstider

Experimentarium har åbent hver dag i påskeferien med følgende åbningstider.

  • Weekenden 13.-14. april: Kl. 10 – 19
  • Mandag til onsdag 15. – 18. april: Kl. 9:30 – 18
  • Skærtorsdag til påskedag: Kl. 9:30 – 19
  • 2. påskedag: Kl. 9:30 – 18

Særudstillingen BODY WORLDS har åbent fra Experimentarium åbner om morgenen til kl. 21 alle dage i påskeferien.

For yderligere presseinformation

Christian Juul Yssing

Presseansvarlig, Experimentarium

M: 41 39 17 08

E: christiany@experimentarium.dk


Om Experimentarium

Experimentarium er hele Danmarks science center og blev i august 2018 kåret af TIME Magazine som en af verdens 100 bedste og mest innovative oplevelser. Vi har været tankevækkende siden 1991 og udforsket verden gennem naturvidenskab og teknologi sammen med millioner af nysgerrige børn og voksne. Vores ambition er at transformere den måde vores gæster oplever og forstår naturvidenskabens og teknologiens betydning i vores liv. Experimentarium er en erhvervsdrivende fond (non-profit) med 150 medarbejdere. Læs mere på www.experimentarium.dk. Følg Experimentarium på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Se mere