Bølgetoppen

Sommerferie med højt til himlen

Der er frisk luft og åbne horisonter på Experimentarium i sommerferien. Book billetten på forhånd og slå jer løs på god plads på tværs af tre indendørs og to udendørs etager.

Hele familien kan se frem til sjove aha-oplevelser, forunderlige udfordringer og masser af frisk luft på Experimentarium i sommerferien.

Experimentarium er et eksperiment i eksperimenter, hvor alle sanserne bliver sat i spil. Plask dig til viden om vand i vandudstillingen ’Stranden’, leg med lyset i ’Lyslabyrinten’ eller forsøg at lave en firkantet sæbeboble i ’Bobleriet’.

I kan se hele horisonten rundt og helt til Sverige fra den spektakulære tagterrasse på toppen af Experimentarium. Zoom ind på skumsprøjt og skibstrafik med de kraftige kikkerter på udsigtsplatformen ’Bølgetoppen’, og gå i sømandstræning i ’Bølgetoppen’s sjove, maritime aktiviteter.

Nyd jeres medbragte mad i frisk luft på tagterrassens gyldne ’Himmeltrappe’. Kom dårligt vejr i forkøbet fra ’Skystolen’ – spin hele horisonten rundt og tjek om skyerne på himlen er harmløse som skumfiduser eller sjaskfulde af regn.

Det er trygt at ha’ det sjovt på Experimentarium

Det er god plads på Experimentarium. Med et fastsat loft på gæstetallet er der mindst dobbelt så meget publikumsareal pr. gæst som de 4 m2, myndighederne har anbefalet. Dertil kommer muligheden for at gå udenfor under åben himmel på den 2.500 m2 store tagterrasse.

Der er naturligvis også sat ekstra afspritningsautomater op overalt i Experimentarium, så der er rigelige muligheder for at spritte hænder inden legen fortsætter.

For at sikre et forsvarligt antal besøgende, skal besøget og billetterne bookes online på forhånd, og en entrébillet er gyldig i op til fire timer. Gyldigheden på fire timer er sat højere end den gennemsnitlige besøgsvarighed på Experimentarium.

Book dit besøg her

Experimentariums åbningstider er:

Mandag til torsdag: Kl. 9.30 – 17
Fredag og weekender: Kl. 9.30 – 19

For yderligere presseinformation

Christian Juul Yssing
Presseansvarlig, Experimentarium
M: 41 39 17 08
E: christiany@experimentarium.dk

Se mere