Din geni ale krop

Experimentarium hylder din geniale krop i vinterferien

Dyk ind i kroppen på Experimentarium i vinterferien. Kom med ind under huden, mærk sanserne og bliv herligt forpustet!

I anledning af DRs Videnskabsår 2018 og den kommende DR1-serie ”Din Geniale Krop” sætter Experimentarium og DR fokus på din geniale krop. Det sker i vinterferien og i ugerne efter.

For din krop er virkelig genial! Du kan tænke, bevæge dig og trække vejret – og det sker helt automatisk. Det klarer din krop bare, mens den også gør tusinde andre ting!

Fire udstillinger og ny VR-film

I fire af Experimentariums faste udstillinger kommer du på rundrejse gennem kroppens krinkelkroge, du oplever sanserne vækkes og sløves fra fødsel til død, og du kan bruge kroppen til det, den er skabt til – nemlig bevægelse!

Spænd VR-brillerne på og oplev et helt liv passere for dine øjne på få minutter i en helt ny Virtual Reality-film produceret af DR.

Kroppens klistrede hemmeligheder

Kom helt tæt på hverdagens klistrede ’organmirakler’, når vi sammen kigger indenfor i et øje. Du kan også tage med på rejse fra ’mund til mås’, når vi snit for snit dissekerer et helt fordøjelsessystem.

Fortsætter i weekenderne efter vinterferien

Din geniale krop kan opleves alle dage i vinterferien (uge 7) og i weekenderne i de følgende de tre uger (uge 8-10).

Experimentarium har udvidet åbningstid i vinterferien (uge 7) med åbent til kl. 18 alle dage og torsdag helt til kl. 20.

I hele perioden, fra lørdag den 10. februar til og med søndag den 11. marts, får du 10% rabat ved køb af årskort til Experimentarium (gælder både årskort til barn, voksen og senior).

Køb årskort her

DR og Experimentarium besøger biblioteker

I tre uger – uge 8, 9 og 10 – rejser DR og Experimentarium sammen afsted til flere udvalgte biblioteker i landet, og fører kommunens skoleklasser gennem både VR-oplevelser, hjerneøvelser og dissektioner. Alt sammen for at give et videnskabeligt indblik i vores geniale krop.

Besøg vores temaside Din geniale krop

Læs mere