Teater tag en ting

Teater på Experimentarium: Tag en ting

Hvor kommer alting egentlig fra? Gå i teatret på Experimentarium og tag en rejse ud i nysgerrighed og opfindsomhed.

Teater Du Milde Himmel har i samarbejde med Teater Core Act produceret forestillingen Tag en Ting, som har premiere på Experimentarium d. 16. oktober. Tag en Ting handler om alle de ting, der omgiver os, og det fantastiske faktum, at jordens rigdom og vores kreativitet tilsammen har skabt alt, hvad vi har i verden omkring os.

Forestillingen spiller for børn fra 6 år og deres familier i efterårsferien. Efter efterårsferien og frem til den 4. november spiller forestillingen for skoleelever i 1.-5. klasse.

”Tag en Ting” præsenteres i samarbejde med Gentofte Kommune. Billetter kan købes på Experimentariums hjemmeside og koster kr. 25 for børn og kr. 50 for voksne.

Spilletider

Forestillingen spilles på Experimentarium 16.-17. oktober og 19.-23. oktober, alle dage 14:45-16.

Når forestillingen er slut har man mulighed for at opleve Experimentarium – og blandt andet vores nye klimaudstilling Klimatopia – frem til lukketid klokken 17.

Teater Tag en ting. Foto: Jacob Stage

Om forestillingen

Helene og Line gider ikke noget, for de er ikke lige typerne der leger, eller er vildt interesserede i alle mulige ting. Hvorfor skulle man også det, når man bare kan hænge ud? Men måske bor der alligevel en lille gnist af nysgerrighed i dem, for en enkelt vingummi er nok til at sætte gang i en kæde af begivenheder, som får dem op af sofaen og ændrer deres syn på alting omkring dem.

Tag en Ting er en forestilling om opfindsomhed, om at være nysgerrig – og om hvor tingene kommer fra.

Forestillingen Tag en Ting tager publikum med på en undersøgelse, hvor vi igennem kontakt til de ting der omgiver os i hverdagen, som fx vingummi, tøj og møbler, bliver trukket tilbage til jordens grundstoffer og hele grundlaget for vores materielle daglige liv.

Teater Du Milde Himmel inviterer med forestillingen Tag en Ting publikum med ind i et nysgerrigt, undersøgende og humoristisk univers, der ikke blot giver viden, men også pirrer lysten til at vide mere om, hvor alting kommer fra.

Teater Tag en ting. Foto: Jacob Stage

Fakta om forestillingen

Forestillingen er produceret af Teater Du Milde Himmel i samarbejde med Teater Core Act.
Forestillingens længde: ca. 45 min.
Alder: 6 år og opefter /1.-5. klasse
Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond, Spar Nord Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Augustinus Fonden, A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal og præsenteres i samarbejde med Gentofte Kommune og Experimentarium.

Medvirkende og produktion

Line Svendsen: Idé og kunstnerisk leder, skuespiller
Anika Barkan: Instruktør
Helene Kvint: Skuespiller
Sille Jensen : Dramatiker, grafiker
Christian Q. Clausen: Scenograf og kostumedesigner
Søren Vestergaard: Komponist og musiker
Maria Westh Hage: Producent og PR
Thomas Theis Nielsen: Faglig konsulent/lektor i geografi
Dorthe Eggertsen: Produktionsleder
Rasmus Kajhøj: Teknisk konsulent
Pernille Plantener: Lysdesign

Teater Tag en ting. Foto: Jacob Stage

Se mere