Fremtidens Lege

Skab fremtidens Olympiske og Paralympiske Lege og vind idrætsgear for 10.000 kroner

Nu kan du og dine elever i 4. – 8. klasse komme med jeres bud på Fremtidens Olympiske og Paralympiske Lege og få chancen for at vinde for 10.000 kroner idrætsgrej til skolen + fribilletter til Experimentarium til hele klassen.

Hvordan skal De  Olympiske og Paralympiske lege være i fremtiden? Skal gaming fx være en disciplin? Skal OL være mere klimavenligt? Skal OL og PL slås sammen?

Olympiske og Paralympiske Lege er skabt af og afvikles af voksne. Måske er der brug for fornyelse? Hvad nu hvis børnene kunne bestemme?

Experimentarium og Skole OL inviterer nu dig og dine 4.-8. klasser til at komme med klassens bud på Fremtidens Lege.

Med konkurrencen håber Skole OL og Experimentarium at klasserne vil arbejde med De Olympiske Lege, både som kulturelt, historisk og samfundsmæssigt fænomen.

Sådan deltager I

I skal forestille jer, at I skriver et brev til IOC – den olympiske komité  – med jeres ideer. I bestemmer selv, hvordan I vil præsentere dem, men det kan fx være tegninger, plancher, en video, fotos eller lignende.

Hvis I vil kan I tage udgangspunkt i det skolemateriale, Experimentarium og Skole OL har udviklet til konkurrencen.

Indsend jeres brev til IOC senest 30. september.

En dommerkomité vil vurdere alle forslag og kåre de bedste i hhv. mellemtrinnet og udskolingen, som præmieres med 10.000 kroner til idrætsudstyr til skolen og fribilletter til Experimentarium til hele klassen.

Læs mere og deltag på fremtidenslege.dk.

Mere nyt til skoler