Olympisk menu

Smag på Tokyo på det Olympiske Tag

Når flammen tændes og Experimentariums Olympiske Tagterrasse åbner, byder spisestedet SMASK på japanske lækkerier, drikkevarer og bubbletea.

Under de Olympiske og Paralympiske Lege er Experimentariums Olympiske Tagterrasse stedet, hvor du kan opleve suset og pulsen fra Legene i Tokyo.

DR transmitterer fra Legene og værterne sender live fra studiet øverst på det Olympiske Tag fra tidlig morgen til ud på de lune aftener.

Tagterrassen er indrettet med japansk stemning, komplet med lamper og blomstrende kirsebærtræer, og spisestedet SMASK tilbyder japansk streetfood, drikkevarer, bubbletea, slik og meget mere.

Sæt fx tænderne i en Tonkatsu Burger, en japansk kyllingeburger, eller en Banh Mi sandwich med braiseret gris i soya og marin. Eller prøv en Bento Box med japanske lækkerier for store og små – blandt andet teriyaki-marinerede kyllingekødboller på spyd.

Du kan også starte dagen på tagterrassen og snuppe en kop kaffe og en croissant, mens du ser DR værterne rapportere fra nattens konkurrencer og præsentere dagens program.

 

Bento Boxen med kyllingekødboller marineret i teriyaki. Den japanske sodavand sælges for sig.

Fri adgang til det Olympiske Tag

Der er fri adgang til Den Olympiske Tagterrasse, når DR transmitterer fra Tokyo. På grund af corona-restriktionerne og tagterrassens kapacitet vil der være et fastsat antal fribilletter pr. dag, de skal bookes online på forhånd på experimentarium.dk, og billetterne fordeles efter først-til-mølle.

Book fri entré-billet til Tagterrassen nu

Almindelige entrébilletter til Experimentarium giver naturligvis også adgang til Den Olympiske Tagterrasse. Husk at booke jeres besøg og købe entré på forhånd på experimentarium.dk.

Book og køb adgang til hele Experimentarium her

Åbningstider

Den japanske foodtruck har åbent samtidig med den Olympiske Tagterrasse:

Åbningstider under de Olympiske Lege (24. juli-8. august):
Tagterrassen: 7.30 – 21
Udstillingerne: 9 – 21

Åbningstider under de Paralympiske Lege (24. august-5. september):
Tagterrassen: 6:30 – 19
Udstillingerne: 9 – 19

Se mere