Skate board

Prøv kræfter med skateboarding i Arenaen

Skateboarding er ny olympisk disciplin, og nu kan du prøve kræfter med den sjove sport, når Rullesport Danmark svinger hjulene forbi Arenaen.

Tid og sted:

20.-21. feb., 12. marts, 16. april, 14.-15. maj, 4.-5., 11. og 27.-28. juni, 16.-17. juli, 27.-28. august, 10. september, 8.-9. og 15.-16. oktober. Tidspunkter er som udgangspunkt 10-17 med sidste forløb 16:30. Forbehold for ændringer.

Sted: Arenaen på Experimentarium.

Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle.

Fra 6 år.

Skateboard er en ny sport på det olympiske program – og så er det en sport, der er sjov og attraktiv for børn og unge, piger og drenge.

Nu kan du prøve kræfter med skateboarding under trygge forhold og med professionel vejledning, når skaterfolkene fra Rullesport Danmark svinger boardene forbi Experimentariums arena.

Forbløffende sport

Skateboarding er en forbløffende sport. For hvordan kan det egentlig lade sig gøre, at man kan hoppe og lave tricks på et board, der ikke sidder fast på kroppen – og som ikke har håndtag? Hvad kræver det at lære kroppen at koordinere bevægelsen, så man får skateboardet med op i luften, samtidig med, at man fx laver en 360 graders rotation – og i øvrigt fortsætter fremad?

Det er nogle af de ting, du kan få svar på, når du besøger Experimentariums skateboard-værksted og prøver kræfter med boards og tricks i  trygge rammer og med professionel undervisning.

Blå, grøn og gul zone

Vores aktiviteter er delt op i BLÅ, GRØN og GUL zone, og alle deltagere skal igennem alle zonerne før de rigtigt kommer op på skateboardet:

  • I BLÅ Zone får du hjelm på, og du lærer omkring skateboardingens historie, skateboardets udformning og hvordan du sætter fødderne, skubber og drejer.
  • I GRØN Zone øver du dig på at komme op på skateboardet, holde balancen og dreje. Du holder fast i et reb, så skulle du miste balancen, så holder du bare godt fast i rebet.
  • I GUL Zone øver du dig uden reb, men kan holde fast i en træner, en god ven eller mor eller far. Her kan du køre på ramper, manual pads og rails, som er navnene på de forskellige ting.

Vi er her for at have det sjovt – ikke for at blive dygtige til at skate. For har man det sjovt med det man laver, så kommer det andet helt af sig selv – hvem ved –  måske med tiden og øvelsen også muligheden for at komme  med som atlet til OL.

Se mere