Ind i kampen

Fuld fart, kraft og styrke med dine kolleger

Tag kollegerne med til olympisk teambuilding. 2020 er nemlig olympisk år på Experimentarium, og med sport, sammenhold og kampgejst markerer vi De Olympiske og Paralympiske Lege.

LAD LEGENE BEGYNDE er en hyldest til nationernes ædle kappestrid og menneskekroppens ypperste formåen. Vi bliver grebet af atleternes bedrifter og af de store øjeblikke, og vi får selv lyst til at prøve kræfter. At blive hurtigere, stærkere, dygtigere og ha’ det sjovt sammen. Sport er for alle!

LAD LEGENE BEGYNDE er en årsindsats, som omfatter en nyudviklet udstilling, et tætpakket eventprogram, hvor en lang række idrætsforeninger vil byde på smagsprøver på alt fra fægtning til kørestolsrugby, og sommeren 2020 åbner Den Olympiske By på Taget af Experimentarium.

Prøv 5 Kampen

På baggrund af det olympiske tema-år tilbyder vi alle vores mødegæster muligheden for en femkamps-dyst indenfor forskellige OL-discipliner i vores OL-testcenter. Som en del af jeres mødepakke, får I et scorekort til femkamps-dysten, når I booker enten et dags- eller halvdagsmøde i vores finurlige mødecenter, hvor der er højt til loftet og masser af dagslys.

Så tag kollegerne med i vores testcenter og få en energigivende ’hovedryster’ mellem dagens agendapunkter. I testcenteret udfordrer I hinanden, fx holdvis, i fem discipliner. En af disciplinerne er bouldering, en afart af klatring, hvor I løser forskellige opgaver på en klatrevæg med forskellige sværhedsgrader, samt skydning med enten pistol eller riffel.

I afprøver jer selv (og hinanden) i disciplinerne og får point, som I til sidst tæller sammen for at se, hvem eller hvilket hold, der har vundet.

Efterfølgende kan I hente jeres præmie i butikken.

Mere om teambuilding