Ind i kampen

Fuld fart, kraft og styrke med dine kolleger

Tag kollegerne med til olympisk teambuilding. Sommeren 2021 er nemlig olympisk sommer på Experimentarium, og med sport, sammenhold og kampgejst hylder vi De Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo.

LAD LEGENE BEGYNDE er en hyldest til nationernes ædle kappestrid og menneskekroppens ypperste formåen. Vi bliver grebet af atleternes bedrifter og af de store øjeblikke, og vi får selv lyst til at prøve kræfter. At blive hurtigere, stærkere, dygtigere og ha’ det sjovt sammen. Sport er for alle!

LAD LEGENE BEGYNDE er en navnet på Experimentariums sommertema i 2021, og det omfatter en nyudviklet udstilling, et tætpakket eventprogram, hvor en lang række idrætsforeninger vil byde på smagsprøver på alt fra fægtning til kørestolsrugby, og når flammen tændes i Tokyo for Olympiske og Paralympiske Lege i sommeren 2021, åbner også Den Olympiske Tagterrasse på Experimentarium, hvorfra DR sender live fra Tokyo under OL og PL.

Prøv 5 Kampen

I det olympiske Testcenter tilbyder vi alle vores mødegæster muligheden for en femkamps-dyst indenfor forskellige OL-discipliner.

Som en del af jeres mødepakke, får I et scorekort til femkamps-dysten, når I booker enten et dags- eller halvdagsmøde i vores finurlige mødecenter, hvor der er højt til loftet og masser af dagslys.

Så tag kollegerne med i vores testcenter og få en energigivende ’hovedryster’ mellem dagens agendapunkter. I Testcenteret udfordrer I hinanden, fx holdvis, i fem discipliner. En af disciplinerne er bouldering, en afart af klatring, hvor I løser forskellige opgaver på en klatrevæg med forskellige sværhedsgrader, samt skydning.

I afprøver jer selv (og hinanden) i disciplinerne og får point, som I til sidst tæller sammen for at se, hvem eller hvilket hold, der har vundet.

Efterfølgende kan I hente jeres præmie i butikken.

Mere om teambuilding