PULS Torvet på Experimentarium

Foto: David Trood

Nysger rig året rundt

Her er fordelene ved et årskort til Experimentarium

Med et årskort til Experimentarium har du fri leg og sjov viden - året rundt og lige så tit, du vil. Og du får rabat på både mad og varer i butikken.

Vælg et årskort

Årskort til Experimentarium

Ubegrænset adgang til Experimentarium og særudstillinger i ét år. Køb det online. Det er gyldigt fra købsdato, og du modtager det på mail. Eller køb det i Experimentariums butik, når du besøger os.

Titanium Årskort 1+1

Ubegrænset adgang til Experimentarium og særudstillinger i ét år for en person og en valgfri ledsager.

Køb det fx online. Det er gyldigt fra købsdato, og du modtager det på mail. Eller køb det i Experimentariums butik, når du besøger os.

Med et årskort til Experimentarium får du fri adgang til Experimentarium ligeså tit du vil og masser af leg og sjov viden året rundt. Men der er også mange andre fordele, som du kan se herunder.

Har du købt entrébillet til Experimentarium, kan du indenfor 30 dage fra køb opgradere til et årskort og få modregnet prisen på din billet. Henvend dig i Experimentariums butik – så opretter vi hurtigt dit årskort.

Bemærk: For at spare plastik udsteder vi nu som standard personlige årskort og Titanium årskort digitalt til mobilen. Mod gebyr kan man dog fortsat tilkøbe et fysisk plastikkort.

Fordele ved et Experimentarium-årskort

20% rabat på biografbilletter

Få 20% rabat på biobilletter til dig selv og op til 4 venner i MovieHouse - den nye biograf på toppen af Experimentarium.

Læs mere

20% rabat på god mad og kaffe i spisestedet

Som årskortholder får du 20% rabat i Experimentariums spisested, som Madkastellet bestyrer på 1. sal. PS! Du vil ikke gå glip af kaffen!

Se nyt menukort

10% rabat på varer i butikken

Butikken rummer alt, hvad hjertet kan begære af dimser, design og gadgets. Du får 10% rabat med dit årskort (dog ikke slik og bøger).

Besøg webshoppen

Få 50% rabat på entré til Universe

Medbring dit Experimentarium-årskort, når du besøger Universe og spar 50% på entréen. Ét årskort giver rabat til én person.

Køb entré til Universe