Her er fordelene ved et årskort til Experimentarium

Med et årskort til Experimentarium har du fri leg og sjov viden - året rundt og lige så tit, du vil. Og du får rabat på både mad og varer i butikken.

Giv et årskort til Experimentarium i julegave. Udover fri adgang ligeså tit, man vil og masser af leg og sjov viden året rundt, er der mange andre fordele, som du se herunder.

Og med vores Titanium 1+1 Årskort kan modtageren tage en valgfri legekammerat, med hver gang hun eller han skal på Experimentarium!

Vælg et årskort

Årskort til Experimentarium

Ubegrænset adgang til Experimentarium og særudstillinger i ét år. Køb nu, print ordrebekræftelsen, og medbring den, når du besøger os første gang. Så printer vi dit nye årskort, som først er gyldigt fra den dag, du henter det.

Titanium Årskort 1+1

Ubegrænset adgang til Experimentarium og særudstillinger i ét år for en person og en valgfri ledsager.

Køb nu, print ordrebekræftelsen, og medbring den, når du besøger os første gang. Så printer vi dit nye Titanium årskort, som først er gyldigt fra den dag, du henter det.

7 fordele ved et Experimentarium-årskort

Fri adgang til BODY WORLDS

Du har fri adgang hele aftenen til vores særudstilling BODY WORLDS (normalt skal man løse særbillet til udstillingen efter klokken 17).

Læs mere

10% rabat på god mad og kaffe i spisestedet

Som årskortholder får du 10% rabat i Experimentariums spisested, som Madkastellet bestyrer på 1. sal. PS! Du vil ikke gå glip af kaffen!

Se nyt menukort

10% rabat på varer i butikken

Butikken rummer alt, hvad hjertet kan begære af dimser, design og gadgets. Du får 10% rabat med dit årskort (dog ikke slik og bøger).

Besøg webshoppen

'Tag Experimentarium med hjem'

Få et gratis eksemplar af bogen ’Tag Experimentarium med hjem’ - en bog med sjove opgaver og eksperimenter, I kan lave på Experimentarium eller derhjemme.

Få 50% rabat på entré til Universe

Medbring dit Experimentarium-årskort, når du besøger Universe og spar 50% på entréen. Ét årskort giver rabat til én person.

Få forspring i vores nye app

Snart lander Experimentariums nye mobilapp, hvor du kan på X Jagt - en sjov trofæjagt rundt på Experimentarium. Med dit årskort har du særlige fordele i app'en.