SMASK er Experimentariums forunderlige spisested på 1. sal. Med direkte kig til den fantastiske kobberbeklædte Helix Trappe kan både småSMASKere og storSMASKere spise sig mætte eller stille den lille sult i et finurligt rum, der inviterer til samtaler og SMASKerier.
Bemærk: Den 24. og 31. december lukker SMASK (ligesom resten af Experimentarium) klokken 14 og tilbyder de dage ikke varm mad.
Velkommen til SMASK
Vel mødt småSMASKere og storSMASKere! I SMASK på Experimentarium spiser vi med øjnene. Snuser os til godterne. Slikker os om munden. Smager med hænderne. Skærper smagsløgene. Sanser sprødt, sødt, stærkt, bittert, salt, surt og umami. Går efter lyden af noget lækkert. Og SMASKer.
Menukortet i SMASK byder på retter, du kender – nogle af dem serveret på en ny måde – og serveringer, vi tør love, at du aldrig har smagt. Her er både sirlig sansemad og sandwich, sprøde serveringer og salater. Søde fristelser og saftige sager. Snacks og sides, læskende og dampende drikke. Her kan både småSMASKere og storSMASKere spise sig mætte eller stilne den lille sult i et finurligt rum, der inviterer til samtaler og SMASKerier.
SMASKice
Det ligner softice, men hvad er det? Sødt smager det, men hvor kommer den grønne farve fra?
Det med SMASK
Det er Madkastellet, der driver SMASK. Madkastellet står i forvejen bag populære spisesteder på blandt andet Zoologisk Have, Nationalmuseet og Den Blå Planet, og er samtidig en af landets mest succesfulde cateringleverandører.
Vi ser frem til at byde Experimentariums gæster velkommen i spisestedet på Experimentarium, hvor årskortsholdere får 20% rabat.
Spisestedet har åbent i Experimentariums åbningstid, som er:
Madkastellet blæser naturligvis også de kulinariske sæbebobler omkring events, fester og konferencer på Experimentarium og levere catering og mødepakker til Experimentariums mange virksomhedskunder.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
6 - 12 år
20 min
Fysik og kemi
Få eksperimenterne hjem
TIlmeld dig Experimentariums nyhedsbrev og få forunderlig videnskab og tips til sjove eksperimenter, I kan lave derhjemme.
Tak for din tilmelding!
Du modtager nu vores nyhedsbrev. Vi glæder os til at fortælle dig nyt inden længe.
Der skete en fejl
Prøv venligst igen
Hov, der er noget galt!
Den e-mail du indtastede ser ud til at have en fejl. Indtast venligst en korrekt e-mail adresse.
Hov, den adresse har vi allerede
e-mail du indtastede er allerede på vores mailliste. Tjek din e-post en ekstra gang.
Der skete en fejl
Vi skal bede dig acceptere betingelserne for at modtage vores nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage Experimentariums nyhedsbrev.
Jeg er over 18 år og accepterer hermed, at Experimentarium må kontakte mig med tilbud, information, konkurrencer og events via e-mail og sms og at Experimentarium må spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke. Læs hele samtykkeerklæringen her.