Havnen på Experimentarium

forrygende familie dag

Familiedag for medarbejdere

Giv dine medarbejdere og deres familier en forrygende dag med fri leg og bliv blæst bagover til et eksklusivt sæbebobleshow kun for jer!

Hold en forrygende familiedag

Trænger I til at samles om en sjov dag i opfindsomme rammer? Giv dine medarbejdere en uforglemmelig dag på Experimentarium sammen med deres familier. Udforsk udstillingerne og tilbring nogle sjove og lærerige timer på Experimentarium sammen.

En familiedag på Experimentarium inkluderer

  • Fri leg i alle udstillingsområder
  • Eksklusiv ledsagelse af pilot under hele arrangementet
  • Privat sæbebobleshow
  • Forplejning
  • Sød overraskelse til de yngste til hjemturen

Tidsrum: Alle ugens dage både eftermiddag og aften

Antal deltagere: Op til 3.500

 

Gå på opdagelse i udstillingen

Lyslabyrinten, Bobleriet, Puls Torvet, Stranden og mange flere… Experimentarium er spækket med interaktive udstillinger, hvor I kommer helt tæt på videnskaben og leger jer til viden om vand, lys, lyd, energi, vind og meget mere.

I har tilknyttet en udstillingspilot eksklusivt til jer, som er klar til at tage jer med på opdagelse gennem huset og forklare og forbløffe jer med ny viden og gakkede eksperimenter.

Få et sæbebobleshow kun for jer

Som en del af arrangementet samles I på Lille scene, hvor vores pilot står klar til at blæse jer bagover med et eksklusivt sæbebobleshow kun for jer!

I showet blæser vi større og større sæbebobler og eksperimenterer med boblernes farver og former! Til sidst skruer vi op for de mere vilde effekter – med brændende sæbebobler og bobler med bang i!

spisestedet

Forplejning undervejs

I bestemmer selv, om I har lyst til en sodavand eller juice. Her vil I også få tilbudt lækre sandwich fra Madkastellet.

Når I har brug for en pause, vil der blive serveret en sød snack til ganen i SMASK. Børn under 12 år får ydermere en lille, sød overraskelse med til hjemturen, når arrangementet slutter.

Der vil selvfølgelig være adgang til vand, te og kaffe under hele arrangementet.

 

Kontakt os

Behov er forskellige, men vi er sikre på, at vi sammen kan finde en løsning, som passer perfekt til lige netop jeres ønsker.

Kontakt os ved at ringe på telefon +45 22 73 99 33 eller skriv til os via vores kontaktformular – så kontakter vi dig.