forrygende familie dag

Familiedag for medarbejdere

Giv dine medarbejdere og deres familier en forrygende dag med fri leg og bliv blæst bagover til et eksklusivt sæbebobleshow kun for jer!

Hold en forrygende familiedag

Trænger I til at samles om en sjov dag i opfindsomme rammer? Giv dine medarbejdere en uforglemmelig dag på Experimentarium sammen med deres familier. Udforsk udstillingerne og tilbring nogle sjove og lærerige timer på Experimentarium sammen.

Familiedagen byder på:

  • Fri leg i alle udstillingsområder
  • Eksklusiv ledsagelse af pilot under hele arrangementet
  • Privat sæbebobleshow
  • Forplejning undervejs
  • Sød overraskelse til de yngste til hjemturen

Gå på opdagelse i udstillingen

I har selvfølgelig fri adgang til vores udstillingerne under hele arrangementet, hvor I også har tilknyttet en udstillingspilot eksklusivt til jer, som er klar til at tage jer med på opdagelse gennem huset og forklare og forbløffe jer med ny viden og gakkede eksperimenter.Afhængig af solenLyslabyrinten, Klimatopia, Bobleriet, Puls Torvet, Stranden og mange flere… Experimentarium er spækket med interaktive udstillinger, hvor I kommer helt tæt på videnskaben og leger jer til viden om vand, lys, lyd, energi, vind og meget mere.

Få et privat sæbebobleshow

Som en del af arrangementet samler vi jer som gruppe på Store Scene, hvor vores Pilot står klar til at blæse jer bagover med et eksklusivt sæbebobleshow kun for jer!

Igennem showet blæser vi større og større sæbebobler og eksperimenterer med boblernes farver og former! Til sidst skruer vi op for de mere vilde effekter – ikke mindst med brændende sæbebobler og bobler med bang i!

I får et show spækket med aha-oplevelser, og vi håber på at vække nysgerrigheden og lysten til at eksperimentere videre med de fascinerende bobler i Experimentariums Bobleri efterfølgende.

Forplejning undervejs

I bestemmer selv, om I ønsker lækre wraps eller sandwich fra Madkastellet. Her vil I også få tilbudt en økologisk lemonade.

Når I har brug for en pause, vil der blive serveret en sød snack til ganen i SMASK. Børn under 12 år får ydermere en lille, sød overraskelse med til hjemturen, når arrangementet slutter.

Der vil selvfølgelig være adgang til vand, te og kaffe under hele arrangementet.

Detaljer

Arrangementet er for minimum 250 deltagere og kan afholdes alle ugens dage både eftermiddag og aften.

Pris per voksen 625 kroner eksklusiv moms.

Pris per barn (under 12 år) 525 kroner eksklusiv moms.

Kontakt os

Behov er forskellige, men vi er sikre på, at vi sammen kan finde en løsning, som passer perfekt til lige netop jeres ønsker.

Kontakt os ved at ringe på telefon +45 22 73 99 33 eller skriv til os via vores kontaktformular – så kontakter vi dig.

Se mere