Kom og byg

Byg en forandring i LEGO®

I weekender og ferier kan I opleve værkstedet ’Byg en forandring - Bæredygtigt byggeri’, som er udviklet i samarbejde med LEGO® Build The Change. Her skal I bygge og designe kreative løsninger i LEGO®.

I samarbejde med LEGO® Build The Change har Experimentarium udviklet værkstedet ’Byg en forandring – Bæredygtigt byggeri’, som I kan opleve i ’Idéværkstedet’, Experimentariums innovations- og idégenereringsudstilling.

Jeres mission er at designe og ombygge dele af jeres hjem, skole, arbejdsplads eller en helt anden bygning til at være mere bæredygtig. Det kan være helt enkelt ved at tilføje solpaneler eller en større ombygning, hvor I tænker i nye innovative og kreative løsninger. I bygger løsningen i LEGO.

Der skal tænkes i funktionelt og bæredygtigt design – lige fra valg af byggematerialer til energikilder, spilde- og drikkevand samt andre nye løsninger. I kan også overveje det æstetiske udtryk, så bygningerne også bliver smukke – vil det få flere til at bygge bæredygtigt?

Experimentariums piloter leder værkstedet og hjælper med til, at I lykkes med at finde nye, kreative løsninger.

Byg en forandring på Experimentarium

Værkstedet ‘Byg en forandring – Bæredygtigt byggeri’ kan opleves i Experimentariums Idéværket.

Værkstedet er et lukket forløb, det varer 1 time og kører på bestemte tidspunkter. Der er begrænset antal pladser til hvert værksted, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Tidspunkter *)

  • Mandag til torsdag: Klokken 13
  • Fredag til søndag: Klokken 11, 12:15 og 14

*) Der kan forekommer ændringer i tidspunkter. Tjek altid Dagens program på dagen.

 

Byg en forandring: Teambuilding for virksomheder

Det er også muligt at booke Byg en forandring til din virksomhed til fx teambuildingarrangementer. Læs mere og kontakt os her.

‘Byg en forandring’ til skoler

‘Byg en forandring’ til virksomheder

Idéværket er støttet af Industriens Fond og Byg en forandring er støttet af Ole Kirks Fond.

Se mere