Kom og byg

Byg en forandring i LEGO®

Oplev værkstedet ’Byg en forandring – Sport er for alle’, som er udviklet i samarbejde med LEGO® Build The Change. Her skal I bygge og designe kreative løsninger i LEGO®, så alle, uanset udgangspunkt, kan være sammen om at dyrke sport.

BEMÆRK: Der er et begrænset antal forløb hver dag og adgang er først-til-mølle.
OBS! Vi har i øjeblikket indført forskellige foranstaltninger, der skal beskytte vores gæster og personale mod smitte med Corona / Covid-19. Af den grund holder Experimentariums videnskabsshows og -demonstrationer i øjeblikket pause.

I samarbejde med LEGO® Build The Change har Experimentarium udviklet værkstedet ’Byg en forandring – Sport er for alle’, som I kan opleve i ’Idéværkstedet’, Experimentariums innovations- og idégenereringsudstilling.

Missionen for jer er, at hjælpe en gruppe venner, som gerne vil dyrke sport sammen. Flere af vennerne har funktionsnedsættelser, og derfor er der brug for at bygge og designe nye, kreative løsninger i LEGO®, så alle vennerne kan være med.

Målet med værkstedet er at styrke børns, unges og voksnes forståelse for inklusion og ligeværd inden for sport og bevægelse samt at vise, at vi med fantasi, kreativitet og respekt for mangfoldighed kan bygge og designe os til større livskvalitet for alle.

Experimentariums piloter leder værkstedet og hjælper med til, at I lykkes med at finde nye, kreative løsninger, der gør at vi alle kan være sammen om sport.

Byg en forandring på Experimentarium

Værkstedet ‘Byg en forandring – Sport er for alle’ kan opleves dagligt i Experimentariums Idéværket. Der er et begrænset antal forløb hver dag.

Værkstedsforløbet er lukket, varer 1 time og kører på bestemte tidspunkter. Der er begrænset antal pladser til hvert værksted, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Dog er nogle forløb på hverdage reserveret skoleklasser:

Mandag-fredag: Her afvikler vi tre værkstedsforløb, hvoraf de to er forbeholdt skoleklasser, som skal booke på forhånd. Er de to skoleværksteder ikke booket, vil de blive åbnet for andre gæster, og pladser fordeles – ligesom for det tredje værksted – efter først-til-mølle princippet.

Lørdag og søndag: Her er der tre værkstedsforløb, som ikke kan bookes, men pladserne fordeles efter først-til-mølle. Hold øje med tider på Dagens Program.

‘Byg en forandring – Sport er for alle’ til skoler

‘Byg en forandring – Sport er for alle’ til virksomheder

Idéværket er støttet af Industriens Fond.

Se mere