Kom og byg

Byg en forandring i LEGO®

Oplev værkstedet ’Byg en forandring – Sport er for alle’, som er udviklet i samarbejde med LEGO® Build The Change. Her skal I bygge og designe kreative løsninger i LEGO®, så alle, uanset udgangspunkt, kan være sammen om at dyrke sport.

BEMÆRK: Der er et begrænset antal forløb hver dag og adgang er først-til-mølle.

I samarbejde med LEGO® Build The Change har Experimentarium udviklet værkstedet ’Byg en forandring – Sport er for alle’, som I kan opleve i ’Idéværkstedet’, Experimentariums innovations- og idégenereringsudstilling.

Missionen for jer er, at hjælpe en gruppe venner, som gerne vil dyrke sport sammen. Flere af vennerne har funktionsnedsættelser, og derfor er der brug for at bygge og designe nye, kreative løsninger i LEGO®, så alle vennerne kan være med.

Målet med værkstedet er at styrke børns, unges og voksnes forståelse for inklusion og ligeværd inden for sport og bevægelse samt at vise, at vi med fantasi, kreativitet og respekt for mangfoldighed kan bygge og designe os til større livskvalitet for alle.

Experimentariums piloter leder værkstedet og hjælper med til, at I lykkes med at finde nye, kreative løsninger der gør, at vi alle kan være sammen om sport.

Byg en forandring på Experimentarium

Værkstedet ‘Byg en forandring – Sport er for alle’ kan opleves dagligt i Experimentariums Idéværket. Der er et begrænset antal forløb hver dag.

Værkstedsforløbet er lukket, det varer 1 time og kører på bestemte tidspunkter. Der er begrænset antal pladser til hvert værksted, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Dog er nogle forløb på hverdage reserveret skoleklasser.

Byg en forandring – for alle

  • Mandag til torsdag: Klokken 13
  • Fredag-søndag: Klokken 11, 12:15 og 14

Vær opmærksom på, at Byg en forandring også åbner op for deltagere på skoleforløbene mandag til torsdag klokken 10 og 11:15, hvis der er ledige pladser.

Byg en forandring – for skoleklasser

  • Mandag til torsdag: Klokken 10 og 11:15
  • Fredag: Klokken 11 og 12:15

Er du lærer, og er du interesseret i Byg en forandring til din klasse? Send en bookingforespørgsel her.

Byg en forandring: Teambuilding for virksomheder

Det er også muligt at booke Byg en forandring til din virksomhed til fx teambuildingarrangementer. Læs mere og kontakt os her.

‘Byg en forandring – Sport er for alle’ til skoler

‘Byg en forandring – Sport er for alle’ til virksomheder

Idéværket er støttet af Industriens Fond og Byg en forandring er støttet af Ole Kirks Fond.

Se mere