Privacy Policy

Med den nye Experimentarium app kan du få endnu mere ud af dit besøg på Experimentarium. Se her hvilke oplysninger vi gemmer, når du henter og bruger appen.

Experimentariums app til smartphones (herefter blot ”Experimentarium appen” eller blot ”appen”) kan hentes i Apples Appstore og i Google Play. Du installerer den på din telefon og du kan dermed tilgå indholdet fra appen samt gemme forskellige oplysninger.

X Jagten

En væsentlig del af appen er spillet X Jagten, der handler om at udføre opgaver rundt omkring i Experimentariums udstillinger. Det er en slags skattejagt, som guider dig til de sjoveste udfordringer på Experimentarium. Når du udfører opgaverne og taster resultater ind, får du digitale trofæer – eller badges – i appen alt efter hvor godt, du klarer dig – lidt som med spejdernes duelighedsmærker.

For at appen skal fungere optimalt, er vi nødt til at gemme nogle oplysninger om dig. Oplysningerne bruges til at optimere din brug af appen, og gives ikke videre til 3. part.

Du kan til enhver tid kontakte os og bede om at få oplyst, hvilke informationer vi har på dig og få dem slettet fra databasen. Skriv til web@experimentarium.dk.

At oprette en profil

I appen har du mulighed for at oprette en profil og registrere dig med brugernavn. Brugernavnet gemmes på vores server, og gør at du stadig har dine trofæer og resultater gemt, selvom du skulle få slettet appen på telefonen eller fx skifter telefon. Det gør også, at du kan tilgå dine resultater fra flere forskellige telefoner: Du skal blot installere appen og logge ind med dit brugernavn og dit kodeord.

Du kan godt bruge appen uden at registrere dig. Dine resultater og dine trofæer gemmes så blot kun på din lokale telefon, og hvis du skifter telefon eller sletter appen, mister du dine trofæer.

Profilbillede

Du har mulighed for at uploade et billede af dig selv til din personlige profil, så du kan personificere din app. Vi gemmer profilbilledet på serveren sammen med din profil.

NB! Andre billeder taget igennem appen gemmes kun på din telefon og ikke på vores server.

E-mail 

Vælger du at oprette en profil, angiver du din e-mailadresse. Denne gemmer vi på serveren, og du bruger den til at tilgå din brugerprofil igen.

Adgangskode

Vi gemmer også din adgangskode på serveren, så du kan logge på igen og finde dine tidligere badges og indstillinger i appen, samt logge på fra andre telefoner.

Besøgsdata

Vi gemmer forskellige data om dit besøg, så vi kan holde styr på hvor, hvornår og hvor mange gange, du har været her. Disse oplysninger bruges til at give dig trofæer og belønne dig for dine resultater og dine besøg på Experimentarium.

Vi logger:

  • Hvilke beacons / hotspots har du besøgt
    Mao: Hvor i udstillingerne har du været?
  • Dato for besøg
    Hvornår har du været her? Det bruger vi til at give dig overblik over dagens og dine tidligere præstationer, så du kan følge din progression.
  • Resultater registreret
    Vi holder styr på dine resultater på de forskellige tjek in-steder, så du løbende kan se din status, hvilke mærker og resultater, du har opnået og måle din progression.

Vi forbeholder os ret til at anvende data fra appen til statistisk bearbejdning og overblik med henblik på optimering og videreudvikling af appen. Vi vil aldrig videregive dine data til 3. part.

Notifikationer og push-beskeder

Når du installerer Experimentarium appen, vil du blive spurgt, om du vil tillade, at vi sender notifikationer til din telefon. Det vil være notifikationer, du får, når du bruger appen på Experimentarium, og som blandt andet fortæller, at du nu er i nærheden af en skjult udfordring eller opgave.

Vi vil i sjældne tilfælde sende pushbeskeder til din telefon om nye udfordringer eller andre muligheder i Experimentarium appen.

Du kan selv vælge om du vil tillade notifikationer og push og kan slå det fra igen på din telefon.

Du har altid kontrol med dine data

Du kan til enhver tid skrive til os og få oplyst hvilke af dine data, vi har gemt på serveren, og du kan altid bede om at få dem slettet. Skriv til web@experimentarium.dk.

Læs i øvrigt Experimentariums privatlivspolitik.