grønne gaver

5 bæredygtige gaveidéer

Vi giver dig 5 gode og bæredygtige gaveidéer fra butikken – til store som små – så du kan give gaver med god samvittighed.

Grünbag alden rygsæk

Bidrag til en grønnere fremtid med en stilsikker og bæredygtig rygsæk, fra det danske firma Grünbag.

Produktoplysninger

Den cool og miljøvenlige rygsæk er lavet i slidsikker genanvendt materiale, der også er vandafvisende, så du roligt kan bevæge dig rundt på cykel eller til fods. Derudover er tasken funktionel med et væld af lommer, så du kan inddele dine ting ordentligt og have det vigtigste lige ved hånden.

Flere funktioner

2x sidelommer til for eksempel en vandflaske (max 8 cm i diameter)

2x små indvendige lommer

A4 str. Indvendig lommer

Lynlåslomme på fronten

Justerbare stropper

Foret computerlomme

Om Grünbag

Kreativt design, bæredygtighed og genanvendelig er ord, den danske virksomhed Grünbag vægter højt. Med rester fra presseningproduktionen i Danmark, til blandt andet lastbiler og telte, giver de liv til kasserede materialer, der alligevel ville ende i skraldespanden. Det vil sige, at materialerne aldrig har været i brug. Alt, hvad Grünbag gør, er med omtanke for en grønnere fremtid gennem genbrug og miljøbevidste valg – samtidig med et sejt og stærkt funktionelt design.

Fakta

Størrelse: 42 x 30 x 14 cm

Computerrum: 39 x 28 x 1 cm

Vægt: ca. 900 g

Volume: 18 L

Skulderstropper (max længde): 92 cm

Grünbag alden rygsæk

Nan tower, 120 klodser

Det eneste byggespil, der tilskynder til ligevægt, tilpasning og empati med kraftfulde kram! Oplev en verden af muligheder inde i boksen.

Produktoplysninger: En sand historie

Nanerne er ægte helte. Tættere, stærkere, højere! Et lille kram kan være rigtig kraftfuldt. Nan Tower er et nyt spil inspireret af gammel catalansk tradition med castellers, som er menneskelige tårne, der er på UNESCO’s kulturarvs liste.

Fakta

Aldersgrænse: Bør ikke benyttes af børn under 3 år.

Materiale: Lavet af træ fra bæredygtige skove. Malet med vandbaserede farvestoffer. 100% bøgetræ.

Indeholder 120 klodser.

Nan tower, 120 klodser

"My little world" puslespil

Giv din hjerne en udfordring med det smukke og bæredygtige puslespil fra Londji.

Produktoplysninger

Gravity puslespillet fra Londji giver dig, med sin poetiske illustration, en stor udfordring og et krav til koncentration, når det skal lægges.

Den spanske virksomhed Londji har, med et stort fokus på fantasi og innovative udformninger, skabt puslespil i et moderne design siden 2004. Derudover har de et grønt syn på verden og laver deres spil af bæredygtige materialer som genbrugspapir og pap.

Fakta

Aldersgrænse: Fra 12 år.

Indeholder: 500 brikker.

Materiale: Genbrugspapir og pap.

Størrelse: 50 cm diameter

"My little world" puslespil

Nudie bambus tandbørster

Børst tænder med humor og tanke for verdenen med tandbørstesættet til ham og hende.

Produktoplysninger

Sættet med 2 tandbørster er lavet af miljøvenlig og bæredygtig bambus, som er bionedbrydeligt men samtidig hyggelig! Tandbørsterne har bløde nylonbørster, der rengør grundigt, men forsigtigt, de områder, der er svære at nå i munden.

Fakta

Dimensioner: 4,8 x 8,9 x 0,35 cm
Producent: Kikkerland

Nudie bambus tandbørster

Clean water science

Kan man forvandle havvand til drikkevand? Det kan du tro man kan! Nu har du mulighed for at lære alt om, hvordan man filtrerer vand via fantastiske forsøg.

Produktoplysninger

Så er det tid til at sætte fingrene ned i videnskaben. Om det så er til dit barn eller dig selv, er kittet perfekt for alle personer fra 8 år.

Byg din helt egen vandfiltrering og afsaltningsanlæg og desinficer vand via solenergi og andre tankevækkende måder at filtrere på.

Kittet indeholder et plastikfilter system, aktivt kul, sand, sten, filterpapir og letforståelige instruktioner, så alle får en god og lærerig oplevelse.

Nu kan du virkelig erklære dig selv moderne videnskabsmand – for med dette fascinerende eksperiment-kit lærer du både om bæredygtighed og videnskab i en samlet forunderlig aha-oplevelse.

Fakta

Fra 5 år

Clean water science