Madkastellet på Eksperimentarium
Hos Madkastellet leger vi med maden; både med smags- og synsindstryk, og vi skaber menuer, der taler til sanserne.
Vores gastronomiske univers, i Madkastellet, kredser om et gedigent håndværk, bæredygtighed og lokale råvarer i sæson og ofte økologiske. Ved gryderne står engagerede madelskere, heriblandt flere tidligere Michelin-kokke.
Vores kokke er innovative og ansvarlige, og fremtidens råvarer som tang og andre alternative proteinkilder, har for længst fundet vej til vores retter. Kokkene styrer også, hvilke afgrøder vi dyrker på vores nyåbnede landbrug på anmelderroste Restaurant Naes på Vestsjælland – alt i den gode smags tjeneste.
Som gæst på Experimentarium, kan du forvente store smagsoplevelser, kvalitet og god service, når vi trakterer dig med Madkastellets prisvindende madløsninger med kant.
Gennemtænkte koncepter og totalløsninger er dét som karakteriserer Madkastellet og vi har mere end 15 års erfaring med at levere prisvindende madkoncepter.
Innovation og ansvarlighed er også i højsædet. Til konferencer og møder tilbyder vi sunde og velsmagende retter der mætter, og leverer brændstof til hele dagen. Bag kulisserne arbejder vi strategisk med madspild, bl.a. i et forskningsprojekt, hvor vi reducerede madspild med op til 70%.
Vi stræber også efter at gøre rejsen fra jord til bord kortere, og mange af de råvarer vi bruger, kommer fra vores eget landbrug på anmelderroste Restaurant Naes på Vestsjælland.