Foto arkiv

Galleri til virksomheder

Tag et smugkig i fotogalleriet og find ud af, hvad du kan forvente, når du booker dig ind som virksomhed på Experimentarium.

Mødecentret

Tag et kig på vores lyse Mødefaciliteter. Vi har 8 forskellige mødelokaler med fri adgang til hele vores inspirerende udstillingsunivers.

Se mødepakkerne her.

Vores fire store mødelokaler kan rumme op til 32 gæster. Heraf kan to af lokalerne sammenlægges, så I kan være op til 64 gæster. Lokalerne indretter vi efter jeres ønsker og behov. Hvis I er på udkig efter et større auditorium, kan vi sagtens klare det. Vores Store Scene kan rumme op til 244 personer. Hvis I ønsker et større arrangement, kan I være op til 450 gæster i Spisestedet.

Se specifikationerne for mødelokalerne her.

Konferencer

Experimentarium spænder over 15.000 kvadratmeter, som gemmer på fleksible faciliteter. Se for eksempel vores store auditorium, som har plads til 244 siddende deltagere.

Vi lytter til jeres ønsker og finder de perfekte områder til netop jeres arrangement.

Fed fredagsbar på toppen af Experimentarium

Afslut mødedagen eller teambuildingen på Experimentarium med en forfriskende og uformel fredagsbar sammen.

Fredagsbarer afholdes kun i forbindelse med et andet kommercielt arrangement. Dog kan Tagterrassen leges særskilt.

Læs mere om jeres muligheder her. 

Hold jeres fest på Experimentarium

Hold fest midt i videnskaben: Lej Experimentariums fantastiske rammer til sommerfesten, julefrokosten eller jubilæet og sæt gang i festen i vores interaktive udstillinger.

Prøv en teambuilding

Tag på teambuilding på Experimentarium og bliv klogere på både jer selv, hinanden og naturvidenskaben.

Læs om alle teambuildingsmuligheder her.

Lækker forplejning

Experimentariums spisested SMASK bestyres af Madkastellet. Her kreeres mad, der vækker dine sanser. Menuerne består af innovative retter med fokus på det ædle håndværk og unikke råvarer. Retterne er fortrinsvist baseret på råvarer fra nærområdet og gerne med økologisk- eller frilandskød – i videst mulige omfang.

Der arbejdes efter en høj økologiprocent og med en CO2 besparelse på cirka 35% ift. en almindelig menu med importvarer.

Se mere