mad fra b2b

Grønt er godt

Prøv vores nye grønne mødepakke

Hold en grøn mødedag med god samvittighed og brug pausen i vores nye udstilling Klimatopia. Her bliver I meget klogere på jeres forbrug og får tips og tricks til en klimavenlig hverdag.

Den grønne mødepakke

Den grønne mødepakke indeholder både sprødt og sødt og er for jer, der vil afslutte mødedagen med fyldte maver og ekstra god samvittighed.

Grønt er godt for øjet

  • Fri og direkte adgang til Experimentariums oplevelser
  • Forplejningen består af en frisk morgensnack bestående af yoghurt med granola, honning samt hjemmebagte boller og hjemmelavet marmelade. Til frokost serveres en kål- eller perlebygsalat med blandt andet pærer, valnødder og sennepsvinigrette. Denne serveres i Mødecenteret sammen med en friskbagt bolle. Derudover serves der eftermiddagssødt, og der er kaffe, te og vand hele mødedagen
  • Pris: 500 kroner per person (ved leje af Store Scene + 100 kr. pr. person)
  • Antal: 10-64 personer
  • Dage: Mandag-fredag 9.00-17.00 
  • Teknik: AV-udstyr, 65-85” skærme, whiteboards og flipcharts

Andre tilkøber også…

  • Tilvælg en to retters frokost bestående af græskarsuppe med sprøde kerner og brød. Efterfulgt af en tærte af grønkål og porre med salat af urter, crudité og hakkede mandler
    Pris: 800 kroner per person

Priserne er for minimum 10 personer.

Brug pausen fornuftigt i Klimatopia

Brug pausen med dine kolleger, kursister eller mødegæster i vores nye udstilling Klimatopia. Her bliver I meget klogere på jeres forbrug og får tips og tricks til overkommelige og klimavenlige ændringer i hverdagen.

Mere om forplejningen

Forplejningen til mødedagen produceres i huset og leveres af Madkastellet, som serverer store smagsoplevelser med god samvittighed og et gedigent håndværk.

Madkastellet ser bæredygtig madlavning som sund fornuft – både for dem, der skal spise det, og for kloden. I et projekt med Københavns Universitet har Madkastellet reduceret deres madspild med 70%, og fremtidens råvarer som tang og insekter har for længst fundet vej til gryderne. For Madkastellet har grøntsager altid været det, der definerer måltidet.

Bæredygtigt engangsservice

Madkastellet bruger EatAPlate spiselige tallerkener eller engangsservice på bionedbrydelige og bæredygtige materialer. De bruger PLA plast, som er mindre miljøbelastende samt bagasse (sukkerrørsstof) og bambus til de forskellige serveringer.

Nogle af Experimentariums bæredygtige tiltag

Experimentarium har sat bæredygtighed øverst på dagsorden. Vi har netop lanceret ‘Klimatopia’ i oktober 2021, der har til formål at skabe bevidsthed om bæredygtighed på en interaktiv måde for vores besøgende.

Affaldssortering har i årevis været en del af hverdagen på Experimentarium, ligesom at solceller på taget bidrager til en del af den elektricitet, der dagligt anvendes på Danmarks største videnskabscenter. Derudover har vi fået bygget Experimentarium således, alle toiletter i vores Mødecenter benytter opsamlet regnvand, når der trækkes ud.

Se mere