Foto: David Trood

Nu starter nomineringerne til “Børn i byen Prisen 2017”. Prisen uddeles af Børn i byen for at hylde dem, der gør det allerbedst for børnefamilierne.

Vi håber, I vil hjælpe os med at blive nomineret i kategorien som ”Bedste Museum For Børn”. I boksen kan du se, hvordan du stemmer.

I første omgang skal der stemmes om, hvem der skal nomineres som årets børnefavoritter i hele 14 kategorier. Når de nominerede er fundet, skal der i august stemmes endeligt om vinderne. Når du stemmer, deltager du samtidig i lodtrækning om flotte præmier.

Sådan stemmer du

Stem inden 23. juni på Børn i byens afstemningsside og afgiv din stemme i kategorien ”Bedste Museum for Børn”. Du kan kun stemme en gang.

Børn i byen Prisen uddeles 100% på baggrund af gæsternes egne oplevelser. Så vi vil revne af stolthed, hvis vi bliver nomineret som Bedste Museum for Børn”, udtaler Kim Gladstone Herlev, adm. direktør på Experimentarium.

#experimentarium

Du fandt vores hemmelige side!

IMG_0079_webGodt fundet – og velkommen! Her har vi af og til små konkurrencer og andre finurligheder. Som for eksempel spørgsmålet om hvad denne orange bue på vores tagterrasse mon er.

Vinderen i lodtrækningen blandt de opfindsomme bud blev:

Vibeke Gerbøll fra Glostrup

Vibeke får et årskort til Experimentarium. Stort tillykke fra os her på den hemmelige redaktion.

Og hvad er svaret så?

Buen er en del af aktiviteten Sona, der kombinerer musik, lyd og regning med fysisk aktivitet. Du kan for eksempel danse stopdans og hoppe koder – alt sammen oppe på vores interaktive tagterrasse.