En af udfordringerne i Experimentarium appen finder du i Bobleriet

Viden skabs jagt

Gå på trofæjagt med Experimentarium appen

Med vores app kan du gå på videnskabsjagt på Experimentarium. Tag udfordringerne, scor trofæer og stig i levels. Kan du gå hele vejen og blive Megahjerne? NYT! Nu også med hjemmeudfordringer!

Med vores Experimentarium appen er det endnu sjovere at gå på Experimentarium. Appen giver dig nemlig mulighed for at gå på trofæjagt i Experimentariums udstillinger, hvor du finder sjove udfordringer.

Rundt omkring i udstillingerne har vi gemt opgaver, som du finde ved hjælp af kortet i appen.

Du tager udfordringerne og taster resultaterne ind i appen, og alt efter hvor godt du klarer udfordringerne, scorer du trofæer som fx Bobl-o-man trofæet, Hoppemesteren eller Løvebrølet.

Jo flere trofæer du scorer, desto mere stiger du i levels. Du starter som Hjernespire, men kan hurtigt avancere til fx Laboratorieassistent eller Mikroskoppudser – og måske du endda kan gå hele vejen til Einstein-level eller Megahjerne!

Hent Experimentarium appen og gå i gang nu:

Gå på jagt efter klimatrofæer derhjemme

Som noget nyt kan du nu også bruge Experimentariums app derhjemme. I forlængelse af Experimentariums udstilling Klimatopia – Det rejsende fra fremtiden har vi nemlig lavet Klimamissionen – en særlig del af appen, som giver jer opgaver og inspiration til bæredygtige aktiviteter, I sammen laver derhjemme.

Kan I fx lave en klimavenlig ret, som hele familien vil spise? Fixe et aflagt stykke tøj, så det kan genbruges? Genplante toppen af en gulerod, så den giver ny mad?

Det er nogle af de udfordringer I får, og på samme måde som på Experimentarium bliver belønnet med seje trofæer. Scorer I alle 24 trofæer, får I til slut det seje Klimatopia Trofæ.

Klimatrofæerne tæller også i den samlede trofæjagt, så de hjælper jer til at stige i det samlede level.

Læs mere om Klima Missionen på din mobil

Prøv selv eller dyst mod en ven

Du kan gå på trofæjagt på egen hånd – eller du kan dyste og tage sjove selfies sammen med en god ven – det er helt op til dig, hvordan du vil spille.

Det er ikke noget krav at oprette en bruger, men gør du det, gemmer vi dine resultater for dig, så du kan finde dem igen – selv, hvis du skifter telefon.

Du kan sagtens nøjes med at spille én gang, men nogle trofæer kræver, at du kommer flere gange. Jo flere gange du kommer, desto flere trofæer kan du altså optjene – og du kan jo altid prøve at forbedre dine resultater fra sidst.

Har du et årskort til Experimentarium kan du naturligvis besøge os og gå på videnskabsjagt så tit, du vil – og du har dermed mulighed for at score ekstra trofæer.

Nyt fra Experimentarium

Experimentarium appen rummer også en sektion med nyheder, Dagens Program og tips til, hvordan du får mere ud af dit besøg på Experimentarium.

Hvem kan bruge appen?

Trofæjagten henvender sig især til nysgerrige børn mellem 8 og 15, som kan lide sjov videnskab og mobilspil. Yngre børn kan også være med, men skal så låne deres forældres telefon.

Forældre vil ikke mindst have glæde af kortet og de gode tips til besøget på Experimentarium.

 

Se mere