Lad os zoome ind sammen

Følg Experimentarium på Youtube

Følg med på vores Youtube-kanal, når vi jævnligt giver jer sej, forunderlig videnskab og sjove eksperimenter. Mange af forsøgene kan I selv lave derhjemme.

Kan sæbebobler brænde? Hvorfor siger din krop så mange mærkelige lyde? Og kan man bygge en raket, der flyver på eddike og bagepulver? Verden er fuld af forunderlige spørgsmål, og her på Experimentarium elsker vi at gå på jagt efter svarene. Vil du med?

Følg med på vores Youtube-kanal, hvor vi løbende lægger nye videoer ud. Videoerne er mellem 4-15 minutter og er lavet til børn – men til nogle af eksperimenterne skal der være en voksen med.

Nyeste video

Se de 3 mest sete videoer her

Lad os zoome ind sammen

Jeg hedder Emilie, og jeg elsker underlige fænomener og farverige sæbebobler. Jeg ved ikke ALT om videnskab, men jeg er nysgerrig og kender heldigvis en masse sjove og kloge hoveder her på Experimentarium,
som er VILDT gode til at forklare selv de sværeste ting.

Så følg os på Youtube, hvor vi jævnligt lægger nye videoer ud. Jeg glæder mig HELT VILDT til at zoome ind på videnskaben – og alting står helt sikkert lidt skarpere, når vi gør det sammen!

s

Skal du binge?

Sammen leger vi med videnskab på den fede måde og bliver klogere på ild, vand, eksplosioner, lys, sæbebobler, magneter og meget, meget mere. Vi giver også inspiration til alt mulig sejt, du selv kan lave og bygge derhjemme! Se med her.