Lad os zoome ind sammen

Følg Experimentarium på Youtube

Følg med på vores Youtube-kanal, når vi hver uge giver jer sej, forunderlig videnskab og sjove eksperimenter, I selv kan lave derhjemme.

Kan sæbebobler brænde? Hvorfor siger din krop så mange mærkelige lyde? Og kan man bygge en raket, der flyver på eddike og bagepulver?

– Verden er fuld af forunderlige spørgsmål, og her på Experimentarium elsker vi at gå på jagt efter svarene. Vil du med?

Følg med på vores Youtube-kanal, hvor vi løbende lægger nye videoer ud.

Filmene er lavet til børn, men voksne kan sagtens følge med – og til nogle af eksperimenterne skal der være en voksen med.

Seneste videoer

Emilie er vært på Experimentariums Youtube-kanal

Hej Xtubers!

Jeg hedder Emilie, og jeg elsker underlige fænomener og farverige sæbebobler. Jeg ved ikke ALT om videnskab, men jeg er nysgerrig og kender heldigvis en masse sjove og kloge hoveder her på Experimentarium, som er VILDT gode til at forklare selv de sværeste ting.

Sammen med dem skal vi lege med videnskab på den fede måde, og blive klogere på ild, vand, eksplosioner, lys, sæbebobler, magneter og meget, meget mere.

Vi giver også inspiration til alt mulig sejt, du selv kan lave og bygge derhjemme!

Så følg os på Youtube, hvor vi lægger en ny film ud hver torsdag klokken 16. Jeg glæder mig HELT VILDT til at zoome ind – og alting står helt sikkert lidt skarpere, når vi gør det sammen!