Sammen om science

Experimentarium-familier: Gå til science med din familie

OBS! ALLE PLADSER ER OPTAGET! MEN HOLD ØJE MED SIDEN HER - DER KOMMER FLERE CHANCER.

---

Vil I være en af de næste familier fra Rødovre eller Gentofte kommune, som nu – helt gratis – får mulighed for oplevelser med leg, naturvidenskab og teknologi på Experimentarium? Så tilmeld jer her på siden og bliv Experimentarium-familie. Vær opmærksom på, at tilbuddet er for familier, der ikke er vant til at komme på Experimentarium.

Naturvidenskab er for alle, og Experimentarium inviterer familier fra Gentofte og Rødovre kommune, som ikke plejer at besøge os, til at blive Experimentarium-familie.

Har I lyst til sammen at blive stærkere til science og få fælles oplevelser ud over det sædvanlige?  Hvis I har børn i alderen 6-12 år, så meld jer til at blive Experimentarium-familie. Resten af familien er mere end velkommen til at deltage, hvad enten de er 2 eller 92 år gammel.

Om Experimentarium-familier

Med projektet Experimentarium-familier ønsker Experimentarium at vække en interesse for naturvidenskab blandt børn og unge – og måske endda inspirere dem til at vælge en uddannelse inden for området.

Projektet strækker sig over 5 år og er støttet af Villumfonden.

Fem besøg på Experimentarium

Som Experimentarium-familie bliver I inviteret til at komme gratis på Experimentarium i alt fem gange. Sammen leger og udforsker I naturvidenskaben og undersøger fx hvordan kroppen fungerer, hvordan man blæser de største sæbebobler, og hvor langt en modelbåd, I selv har bygget, kan sejle.

Det er gratis at deltage i Experimentarium-familier, og I bestemmer selv, hvem I vil kalde jeres familie. De eneste krav er blot, at der minimum er en voksen og et barn mellem 6 og 12 år med, og at I kan forpligte jer til at deltage alle fem gange.

Hvornår foregår det?

Jeres første besøg på Experimentarium er fredag den 27. oktober 2023 klokken 16.00 – 20.00, hvor vi byder på fælles middag.

De næste besøg ligger i disse weekender, hvor I skal kunne deltage enten lørdag eller søndag:

  • Den 20.–21. januar 2024
  • Den 9.–10. marts 2024
  • Den 8.-9.  juni 2024

Meld jer til nedenfor, og hvis I har særlige ønsker til, at det enten bliver lørdag eller søndag i nogle af weekenderne, må I meget gerne skrive det under ’Kommentarer’ i tilmeldingen.

Tilmeldingen er først gældende, når I modtager en bekræftelse fra os. Med bekræftelsen får I også de præcise datoer, og praktisk information og mødetid sendes ud cirka en måned inden.

OBS! TILMELDINGER ER LUKKET, DA ALLE PLADSER ER OPTAGET!

 

Sansetunnelen på Experimentarium

Sansetunnelen på Experimentarium. Foto: David Trood.

Praktisk

Mødested: Forhallen på Experimentarium, Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup

Tjek ind: Vi tjekker jer ind i forhallen, hvor I også kan komme af med tøj og tasker

Transport: Experimentarium ligger i gå-afstand fra enten Svanemøllen Station eller Hellerup Station.

Læs om handikapforhold på Experimentarium

Har I spørgsmål, er I velkomne til at skrive til os på: familier@experimentarium.dk.