Robotarmen på Experimentarium

Sammen om science

Gå til science på Experimentarium med din familie

ALLE PLADSER OPTAGET FOR NU!

---

Vil I være en af de næste familier fra Rødovre eller Gentofte kommune, som nu – helt gratis – får mulighed for oplevelser med leg, naturvidenskab og teknologi på Experimentarium? Så bliv Experimentarium-familie og tilmeld jer nederst på siden. Vær opmærksom på, at tilbuddet er for familier, der ikke er vant til at komme på Experimentarium.

OBS! ALLE PLADSER OPTAGET FOR NU!

Naturvidenskab er for alle, og Experimentarium inviterer familier fra Gentofte og Rødovre kommune, som ikke plejer at besøge os, til at blive Experimentarium-familie.

Har I lyst til sammen at blive stærkere til science og få fælles oplevelser ud over det sædvanlige?  Hvis I har børn i alderen 6-12 år, så meld jer til at blive Experimentarium-familie. Resten af familien er mere end velkommen til at deltage, hvad enten de er 2 eller 92 år gammel.

Om Experimentarium-familier

Med projektet Experimentarium-familier ønsker Experimentarium at vække og stimulere en interesse for naturvidenskab blandt børn og unge – og måske endda inspirere dem til at vælge en uddannelse inden for området.

Projektet strækker sig over 5 år og er støttet af Villumfonden.

5 besøg på Experimentarium

Som Experimentarium-familie bliver I inviteret til at komme gratis på Experimentarium i alt 5 gange. Sammen vil I lege og udforske naturvidenskaben og fx undersøge, hvordan kroppen fungerer, hvordan man blæser de største sæbebobler, og hvor langt jeres selvbyggede modelbåd kan sejle.

Det er gratis at deltage, og I bestemmer selv, hvem I vil kalde jeres familie. De eneste krav er blot, at der er minimum en voksen og et barn mellem 6 og 12 år med, og at I kan forpligte jer til at deltage alle 5 gange.

Ved det første besøg går I på opdagelse på Experimentarium efter lukketid, hvor I kan opleve det vildeste sæbebobleshow og udfordre jeres sanser i Sansetunnelen og meget mere. Vi byder på mad og drikke den aften.

De efterfølgende 3 besøg vil være mere skemalagt. På andet besøg skal vi udforske alt om kroppen, og I vil få fingre i rigtige hjerter og lunger samt få pulsen i vejret på vores PULS Torv. På det tredje besøg deltager I i en Bootcamp i engineering, hvor I sammen som familie skal bygge, teste og forbedre jeres løsninger til en konkret udfordring. På det fjerde besøg har vi fokus på bæredygtighed. Vi giver fribilletter til hele familien til det sidste og femte besøg på Experimentarium.

Hvornår foregår det?

Vi starter 2 nye hold op nu.

  • Hold 2 starter fredag d. 7. oktober 2022 klokken 16-20
  • Hold 3 starter fredag d. 4. november 2022 klokken 16-20

Bemærk, at vi har et begrænset antal pladser, så hvis I ikke får plads i denne omgang, så hold øje med nye datoer her på siden. Vi har ingen venteliste.

 

Sansetunnelen på Experimentarium

Sansetunnelen på Experimentarium. Foto: David Trood.

Praktisk

Mødested: Forhallen på Experimentarium, Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup
Tjek ind: Vi tjekker jer ind i forhallen, hvor I også kan komme af med tøj og tasker
Transport: Experimentarium ligger i gå-afstand fra enten Svanemøllen Station eller Hellerup Station. Hvis I kommer fra Rødovre og har brug for transport til og fra Experimentarium, er I velkomne til at sende os en mail til familier@experimentarium.dk – så aftaler vi, hvor og hvornår I skal hentes.

Læs om handikapforhold på Experimentarium

Har I spørgsmål, er I velkomne til at skrive til os på: familier@experimentarium.dk. Angiv venligst hvilken kommune I kommer fra, og hvilket holdnummer I er tilmeldt, så vi bedre kan hjælpe jer.