Sammen om science

Gå til science på Experimentarium med din familie

OBS! Alle pladser optaget for nu!

Vil I være en af de 50 familier fra Rødovre eller Gentofte kommune, som nu - helt gratis - får mulighed for oplevelser med leg, naturvidenskab og teknologi på Experimentarium? Så bliv Experimentarium-familie og meld jer til en af de 50 pladser. Læs mere og tilmeld jer nederst på siden.

Naturvidenskab er for alle, og Experimentarium inviterer familier fra Rødovre og Gentofte kommune, der ikke plejer at komme hos os og som har lyst til at blive stærkere til science sammen, til at blive en del af Experimentarium-familier.

Obs: Der er desværre ikke flere pladser i denne omgang, men hold øje med siderne her – der kommer flere chancer. 

Baggrunden for projektet er, at vi ønsker at vække en interesse for naturvidenskab blandt børn og unge og måske endda inspirere dem til at vælge en uddannelse inden for området.

5 besøg på Experimentarium

Tag børnene med, og få en oplevelse udover det sædvanlige. Sammen vil I lege og udforske naturvidenskaben og fx undersøge, hvordan kroppen fungerer, hvordan man blæser de største sæbebobler, og hvor langt jeres selvbyggede modelbåd kan sejle.

Hver familie besøger Experimentarium 5 gange. Det er gratis at deltage. I bestemmer selv, hvem I vil kalde jeres familie. Det eneste krav er blot, at der er minimum en voksen og et barn.

Tilmelding er først til mølle, så skynd jer at søge om plads. Vi starter hele tiden nye familie-hold op, så hvis I ikke kan deltage denne gang, skal I holde øje med nye datoer på denne side.

Når I melder jer til og bliver en af de 50 Experimentarium-familier, siger I ja tak til i alt 5 besøg på Experimentarium. Med det første besøg får I mulighed for at lære Experimentarium og vores udstillinger at kende sammen med vores piloter (guides). Med de næste 3 besøg deltager I i forskellige aktiviteter og værksteder, hvor I sammen med jeres familie får mulighed for at udforske og blive klogere på science. Det femte besøg bliver på egen hånd, og I bestemmer selv, hvornår I vil komme.

For det første besøg er datoen fastlagt – for de næste kan I vælge mellem forskellige datoer – se under tilmeldingen nedenfor.

Om første besøg

 • Fredag den 25. marts klokken 16:00 til 20.30.
 • Experimentarium har lukket for øvrige gæster efter kl. 17.00.
 • Vi byder på mad og drikke i vores restaurant SMASK (hvor egen medbragt mad også kan nydes).
 • I går på opdagelse på Experimentarium, hvor I blandt andet kan:
  – Opleve vores varmluftsballon stige til vejrs i forhallen og vær med til at styre den.
  – Lave sæbebobler i Bobleriet på 2. sal.
  – Udfordre jeres sanser i Sansetunnelen.
  – Lege med vand, bølger og strøm i Stranden-udstillingen.
  – Være aktive sammen på Puls Torvet.
  – Opleve det vildeste sæbebobleshow.

Mødested: Forhallen på Experimentarium, Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup
Tjek ind: Vi tjekker jer ind i forhallen, hvor I også kan komme af med tøj og tasker
Transport: Experimentarium ligger i gå-afstand fra enten Svanemøllen Station eller Hellerup Station. Hvis I kommer fra Rødovre og har brug for transport til og fra Experimentarium, er I velkomne til at sende os en mail til familier@experimentarium.dk – så aftaler vi, hvor og hvornår I skal hentes.

Læs om handikapforhold på Experimentarium

Praktisk information og mødetider for de næste besøg på Experimentarium sendes ud cirka en måned inden.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at skrive til os på: familier@experimentarium.dk (Obs. Skriv venligst hvilken kommune I kommer fra, så vi bedre kan hjælpe jer).

Tilmeld jer Experimentarium-familier

Udfyld felterne herunder og tryk på Send. Bemærk, at vi ikke kan garantere, at alle får plads, og jeres tilmelding er ikke gyldig, før I får en bekræftelse fra os.

OBS! Alle pladser optaget for nu!